ACT//SHARE

VI DELER GERNE UD AF VORES VIDEN OG ERFARING

Informative og inddragende oplæg med små twist og aktivitet. Vi deler ud af vores viden og erfaring, som livet efterhånden har budt på. Temaerne er indenfor vores virke som mennesker med alt det vi har i bagagen, både i livet og karrieren. Vi kan bookes til at komme med en inspirerende vinkel til organisationer eller måske en peptalk eller inspirationsindspark, som kickstart på møder, teams, seminarer eller lignende.

Det uperfekte liv

Ingen er perfekte og alle har deres udfordringer. Med forskellige indgangsvinkler og lidt humor peger vi på os selv – alt det vi slet ikke kan og alt det selvfølgelig kan. Sådan som vi ser os selv, og hvordan ser andre os? 

Autentisk identitet

Hvad består en ”identitet” i det hele taget af? Det dykker vi helt konkret ind i. Hvem er du, hvordan gør du, hvorfor gør du, kan du lide det du ser/gør/tror, og kan du overhovedet bruge den info til noget som helst?

Business identitet

Identiteten kan være trykt på en lap papir og lagt i skuffen, og der kan den ligge i mange år. Er den tilgængelig? Kan folk overhovedet huske den, og er den "levende" i hverdagen så den også er tydelig? Hvad består sådan en identitet af - og hvad nu hvis der mangler nogle brikker til "puslespillet"?

Leadership vs. management

To meget forskellige ledelsformer, som ikke alle har opdaget forskellen på. Hvori ligger den egentlige forskel og hvilken slags leder vil du helst være?

Og der er meget mere på hylden...


Inspirerende foredrag 

og aktive TALKS

Længde: 2 timers varighed 

Vi ønsker at inspirere, motivere og ikke mindst aktivere. Derfor laver vi aktive og deltagende TALKS, hvor der vil være nærværende kommunikation med tilhørerne. 

Pris: kr. 7.500 ex moms

Max 30 deltagere. Ved flere deltagere beregnes en deltagerpris

Mindre grupper: Kontakt os for pris

Inspirerende PepTALKS

Længde: 30-45 min

En peptalk kan være starten på dagen, afslutningen på mødet eller måske indsparket til netværket eller organisationens medarbejdere.

Vi har forskellige temaer og input vi gerne byder ind med - kontakt os for at finde det helt rigtige til jeres arrangement.

Pris: kr. 3.500 ex moms

INTER//ACT

Relations netværk

Hvis du interesseret i udvikling, dig selv og dem du omgiver dig med, og ønsker sparring og inspiration så er dette autentiske netværk til dig. NAVIGAZION faciliterer netværket, som både er til erhvervsdrivende og ansatte.

Fakta:


  • Et skemalagt webinar eller arrangement pr. måned.
  • Pris: kr. 125,- pr. mdr.
  • Online tillidsnetværk

Logo_400pxpng

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com