BEALIGHT ACADEMY

FORUM // EVENTS // MASTERCLASS // KURSER // WORKSHOPS

BEALIGHT er et koncept udviklet af Navigazion som udarbejder events, kurser, inddannelse osv. i samarbejde med andre intuitive kompetencer. Dette koncept har sit eget udtryk og er derfor tilgængeligt på www.bealight.dk, hvor vores fælles arrangementer slås op.


WORKSHOPS, KURSER & TEMADAGE

Alle vores workshops og kurser er baseret båden intuitive tilgang til læring og inddannelse. Vi bruger vores egner erfaringer og kobler dem med viden, indsigter og tuner altid ind i de mennesker der deltager, så stoffet hele tiden er nærværende og til den enkelte - samtidig med at der også er en masse grundstof og fælles læring.

MASTERCLASS & MODULER

En master i at kunne vejlede dig selv og andre endnu mere ud fra intuition og indsigter fra dine medfødte skills. Personlig inddannelse i evner og intuitiv visdom, hvor de tillærte kompetencer du er uddannet i og allerede har installeret, kan kobles til en helhed der giver mening i alt det der er dig og de miljøer du bevæger dig i.

EVENTS

Sammen laver vi nogle events, som vi selv synes er sjove at lave. Det kan både være til børn og voksne. Summen af den energi der ligges i de events er, at den også giver os energi. Vi kan ganske enkelt ikke lade være med at lave det!!! De kommende events kan blå. ses i denne kalender - og er der noget du ønsker vi skal bringe op... så ring!


Bare ring 22 54 17 43


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com