KREATIV MAGIKER

Energi har altid interesseret mig - jeg turde bare ikke gå ind i det "forbudte" rum, som jeg følte lokkede mig ind. Mit liv har altid budt på mange mærkelige oplevelser, jeg valgte blot at ignorere dem, og overbevise mit hoved/ego om at det nok havde en naturlig forklaring - hvilket det jo faktisk også har, når man lige tager nogle andre briller på.


Mine indblik vil på alle mulige planer binde små sløjfer i mellem mit private liv, mine interesser og passioner og mit virke - for det hænger sammen det hele - der er en fin rød tråd, på alt det jeg begiver mig ud i, og den person jeg selv er i gang med at udforske - MIG! Tag med på rejsen og måske finder du også din eller din organisations røde tråde, som DU kan binde - jeg vil hjertens gerne hjælpe med at binde sløjfen.

Jeg arbejder som navigatør for andre og har faktisk altid gjort det i en kreative processer. At kunne mærke sig selv og det man arbejder med helt ned i maven, er essentielt for mig. At vide, at kunder, personer jeg er i kontakt med, forstår at det er min metode og mit "værktøj". Jeg vil nok vove at påstå, at dem der HAR arbejdet med mig, vil sige, at det er “anderledes” at arbejde i min kreative energiproces - og hvorfor er det det? Tjaaa tjooo... jeg går altid efter dit højeste potentiale - eller dit firmas højeste potentiale. Jeg kan med min evne til at “mærke” danne det billede du skal bruge, for at tro på egne evner og måske oven i købet tænde for motivationen til at gå efter det. Hvordan kan jeg det? Ja... det ved jeg så heller ikke - men det har jeg altid kunne. Jeg kan ikke arbejde med en "mellemstation" og den slags forstyrrelser. Jeg skal kunne tilgå den person eller den persons produkt/virksomhed, som det handler om - for er der et mellemled, så er det jo DEN persons energi og retning jeg mærker - og så virker det ikke... BUM! Så skal jeg i hvert fald VIDE på forhånd, at jeg ikke sidder og taler med den direkte kilde, for så kan jeg se forbi den blokering.

At forstå hvad der sker på energi og cellebasis, at det kan omsættes til helt konkrete og reelle fokuspunkter er vildt spændende. Derfor stoler jeg også ALTID på processen og ved, at der altid er en årsag til alting. Glemmer du/man/i at lytte til dig selv - din sjæl - din passion, så kommer du ud på små afveje i livet, som desværre i yderste konsekvens kan ende med depression og sygdom - men du kan altid dreje ind på din hovedvej igen, du skal blot forstå hvordan celler virker og hvordan de kommer i balance i dig - og eller din virksomhed. Der er spilleregler.... livets spilleregler!

At arbejde energetisk for business og familier

En virksomhed kan også have symptomer og “sygdomme” - ofte vil en ledelse sætte dollartegnet forrest for man går efter, hvordan man nu tjener mest - men måske, er det ikke der man bør sætte ind? En virksomheds DNA kan også være i ubalance, og det kræver også en “operation” og et indblik i hvorfor cellerne (de ansatte - omgivelserne - produkterne mv) ikke opfører sig, som ønsket. Når hullerne er opdaget, kan man meget nemmere finde en kur.

Familien og ikke mindst børnene har altid været et fokus for mig. I 21 år som frivillig instruktør på et børneteater, har jeg altid brugt den viden jeg har fået fra barnet, til at udvikle det og træne deres MOD. Jeg oplevede det som små beskeder, der intuitivt gav mig information til gavn for barnet og dets potentiale og trivsel. Den viden har jeg taget med mig i mit virke i dag - "identitet og destinations" kobling, for den erfaring er GULD. For hvad er vigtigere end familien - at den kan heale og trives? Vores liv er ikke enten familie, livet eller karrieren. Det er en kobling mellem det hele - og kun når det hele “spiller” så yder vi vores allerbedste på alle fronter, og vi kan være det menneske der bor i hjertet og ikke kun i hjernen.

Jeg kan vel lige så godt sige det højt... jeg tror på ældgammel visdom og energi. Jeg tror at vi resonerer og deraf reagerer, og jo mere vi selv ved - OM os selv, jo bedre kan vi resonerer og være i en frekvens der løfter os og flere. Vi bliver tynget af “regler” og at gøre, som vi plejer, hvor hvis der skal være balance, er man nød til at rykke med energien og stole på processen. ALT er energi og celler - og derfor er alt også nød til at tænkes sådan. Som strået der fanger vinden og derfor svajer - vi skal turde svaje mere som mennesker og tro på at roden er stærk nok. Hvis vi reagerer ud fra frygt - og endnu værre - gammel frygt, så stagnerer vi og vi mister vores mod. Vi bliver modløse og trækker os baglæns i os selv. Det er her stress og depression begynder at liste sig ind - både ved børn og voksne.

Mit virke med Navigazion handler om at skabe forståelse og læring i Destinationer & Identiteter. Min mission er at lave de koblinger der skal til for at mennesker generelt kan komme tættere på den energi, som igennem flere århunderede er blevet gjort til skamme og lukket ned. Min opgave er klart den næste generation af børn med sensitive evner. De kan ikke være i skolerne/institutionerne, så derfor er vi nød til at have inddannet nogle vejledere, der kan hjælpe dem/os alle på vej. Det skal jeg.... heldigvis ikke alene, der er en del derude, der har fået lidt af samme opgave...pyha heldigvis. Det er forresten ikke en fejl at jeg skriver inddanne og ikke uddanne. For det JEG skal beskæftige med med, er ikke endnu mere af det vi skal komme UDEN på os - som endnu en kompetence. Det er noget der ligger dybt forankret i os allerede, som blot skal genkendes og aktiveres.


CV:

 • Udvikler af Bealight konceptet
 • Stifter af Liv & Karriere intuitivt forum
 • Ejer og drivkraft bag Navigazion - Identitet & Destination
 • Partnerskab med Ghita Kuhlmann
 • Uddannet clairvoyant hos Camilla Nymand
 • Diverse bestyrelsesposter
 • Instruktør på børneteater RamaZang i 21 år
 • Selvstændig - PliniussenGrafisk (senere SuperSimpelt)
 • Uddannelse som Kreativ konceptudvikler
 • Ansættelse overgår til Fynske Medier - internt grafisk bureau
 • Ansat som Grafisk designer UgeAvisen Nordfyn
 • Udlært Grafisk Designer hos CentralTryk Odense
 • Grafisk design uddannelse, Teknisk skole Odense
 • Uddannet i Herreekvipering som salgsassistent
 • Handelsenskolens grunduddannelse

Energetiske evner

 • Klarsyn, klarhørelse og klarfølelse
 • Afdødekontakt
 • Healing
 • Kanalisering
 • Indre viden om helbredelse/ren krops, sind og sjæl
 • Gruppe og team seancer 
 • Energi medicin, celler og epigenetik
 • Miljø og intern Qi, som understøtter energi
 • Aura tegninger og livstræer

Kreativ Magiker · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com