BOOMERANG BUSINESS TIL DEN INTUITIVE VIRKSOMHED DER STÆBER EFTER FRIHED

SPARRING, KONCEPTUDVIKLING, NETWORKING & ONLINE KURSER

Gruppen og guideningen er intuitiv og et mix af undervisning, input og sparring. Til den soloselvstændige, lille virksomhed eller iværksætter skal der handlekraft til at lade energi flytte ind og skubbe til overbevisninger, mønstre og de eventuelle blokeringer der måtte være, i forhold til at være alle roller i egen business. Ofte med kompromis af tid, selvkærlighed, opgaver til hjerne og hjerte og måske også til tider kompromis med selve drømmen. 

OM NETVÆRKET

Med dette månedsabonnement får du adgang til flere intuitive der har koblet deres spiritualitet på deres virksomhed. Deltagelse i gruppen er nemt, tilgængeligt og overkommeligt i pris( kr. 111,-). Fokusset er på BRANDING OG MARKEDSFØRING i kobling med energi, og hvor sparringen, tilliden og nærværet og den interne sparring alle imellem, er alfaomega! Gruppen vil blive fyldt med viden, læring om diverse programmer til hjælp med markedsføring, og indre essens og manifestation, genveje og clairvoyante indblik til dig og din business. Det hele er online - så du kan sidde hvor som helst i universet. Der vil sporadisk komme inspirationsvideoer, som er LIVE. Her kan du stille spørgsmål undervejs med kommentare og videoen vil efterfølgende være tilgængelig for alle i gruppen.

ONLINE WEBINAR

Ind i mellem (ca. månedligt) vil der komme et emne, tema eller anden online undervisning som kan være læring om et specifikt program, viden om tribalisme marketing, processer, nyhedsbreve, SoMe, design, intuition eller andet som dukker op, fordi gruppen er "levende" og jeg spotter et behov - disse koster kr. 666,-  særpris for medlemmere. Kurserne er ikke obligatoriske, og ønsker du KUN netværket, så er det helt i orden for online kurserne er en mulighed, ikke et krav. Undervisnings webinarer er HER OG NU, og bliver ikke optaget, for det er til dem der deltager, og deres energi - hak derfor tilmelding.

LIVE inspiration

Du kan tilkøbe en Business session til -50% 

De 5 porte til manifestation

Intuitiv networking i tillid og med hjertet på rette sted

Diverse input og ideer løbende når de dukker op, og altid klar til at svare og sparre i gruppen.


JEG TILBYDER ONLINE UNDERVISNING MED UDGANGSPUNKT I MARKETING, KUN FOR DENNE GRUPPE


BONUS - DE 5 POWERBANK PORTALER:

Kobling med passion og sjælsmission
Hvem og hvad er du?
Frekvens og vibrationsløft - sjæl 
Frekvens og vibrationsløft - sind
Frekvens og vibrationsløft - ego 

BOOMERANG BUSINESS ABONNEMENT

Der er to priser - en for netværket og en for online kurser

Boomerang Netværk: kr. 110,- pr. mdr.
Boomerang webinar: Kr. 666,- for medlemmer af netværket
Kr. 888,- for ikke medlemmer 

(pris er incl. moms) 

Vedr. betaling: Du vil modtage en faktura fra Navigazion på din deltagelse, som fornyes hver den første i måneden. Du kan altid melde fra, du skal blot skrive det til mig, og du kommer ud af gruppen og modtager ikke en faktura måneden efter. Kursusdeltagelse betale forud ved tilmelding.Seeing angel number 777

Means you are in energetic alignment with the Universe and are in a perfect vibrational match to brining in blessings, miracles, good luck, happiness, abundance, great opportunities, and a sign of your dreams coming true!