BOOMERANG BUSINESS TIL DEN INTUITIVE VIRKSOMHED DER STÆBER EFTER FRIHED

SPARRING, KONCEPTUDVIKLING, NETWORKING & ONLINE KURSER

Med dette månedsabonnement får du adgang til flere intuitive der har koblet deres spiritualitet på deres virksomhed. Deltagelse i gruppen er nemt, tilgængeligt og overkommeligt i pris( kr. 111,-). Hver måned vil der komme et emne, tema eller anden online undervisning, som kræver din tilmelding - disse koster kr. 666,- - Det vil sige, at nogle kurser gentages, og så kan du hoppe over - eller tage det igen. 

Fokusset er på BRANDING OG MARKEDSFØRING, hvor alle vinkler bliver belyst, trænet, leget med og ikke mindst praktiseret. Det bliver en kombination af viden, læring om diverse programmer til hjælp med markedsføring, og mindset, genveje og clairvoyante indblik til dig og din business. Det hele er online - så du kan sidde hvor som helst i universet.

Hver måned er der en dag med undervisning, hvor vi mødes i et online rum. Disse undervisningsdage er HER OG NU, og bliver ikke optaget, for det er til dem der deltager, og deres energi - og du skal tilmeldes. Der vil også hver måned komme inspirationsvideoer, som er LIVE. Her kan du stille spørgsmål undervejs med kommentare og videoen vil efterfølgende være tilgængelig for alle i gruppen. 

Gruppen og guideningen er intuitiv og et mix af systemer og vilje samt handlekraft til at lade energi flytte ind og skubbe til overbevisninger, mønstre og eventuelle blokeringer der måtte være, i forhold til at være selvstændig i egen business. Ofte med kompromis af tid, selvkærlighed, opgaver til hjerne og hjerte og måske også til tider kompromis med selve drømmen.

Jeg er clairvoyant/seer/energiarbejder (kan bedst lide det sidste ord) - men det er det samme! Og samtidig er jeg rådgiver i branding og uddannet grafisk designer. Det er dyrt med branding - især fordi det er lidt en jungle! Behøver man overhovedet et logo…. Nææææ det gør man ikke… ej heller en designlinje. Det er lidt som personlig stil… du behøver jo ikke lækkert tøj, eller at se “godt ud”…. Men man føler sig anderledes, når man føler sig hel! Og det er DEN følelse vi skal hente op foran. Og for nogen er helhedsfølelsen og selvbilledet bare mere intakt, hvis det ser ud som det føles! 

BOOMERANG BUSINESS MÅNEDS ABONNEMENT 

kr. 111,-

LIVE inspiration

Du får Business session til -50% (normalpris 2200,-)

De 5 porte til manifestation

Intuitiv networking i tillid og med hjertet på rette sted

Diverse input og ideer løbende når de dukker op, og altid klar til at svare og sparre i gruppen.

ONLINE KURSER KOSTER KR. 666,- 


Datoer frem til jul

6. September - Kursus
20. September - LIVE
11. Oktober - Kursus
25. Oktober - LIVE
8. November - Kursus
22. November - LIVE


BONUS - DE 5 POWERBANK PORTALER:

Kobling med passion og sjælsmission
Hvem og hvad er du?
Frekvens og vibrationsløft - sjæl 
Frekvens og vibrationsløft - sind
Frekvens og vibrationsløft - ego 

BOOMERANG BUSINESS ABONNEMENT

Der er to priser - en for netværket og en for online kurser

Netværk: kr. 110,- pr. måned
Online kurser: Kr. 666,- Pr. deltagelse

(pris er incl. moms) 

Vedr. betaling: Du vil modtage en faktura fra Navigazion på din deltagelse, som fornyes hver den første i måneden. Du kan altid melde fra, du skal blot skrive det til mig, og du kommer ud af gruppen og modtager ikke en faktura måneden efter. Kursusdeltagelse betale forud ved tilmelding.Seeing angel number 777

Means you are in energetic alignment with the Universe and are in a perfect vibrational match to brining in blessings, miracles, good luck, happiness, abundance, great opportunities, and a sign of your dreams coming true!