INTUITIV & AUTENTISK
BUSINESS
IDENTITET

Jeg skaber unikke design ved brug af intuitiv kommunikation, kreativitet og fantasi
+ en masse fis & ballade samme med dig/kunden/relationen, hvor dine energier mødes med mine.

Vær klædt på til at varetage en autentisk identitet med en enkelt guidet session eller en skabende process.

Du vil blive styret direkte mod tre forskellige havne, der handler om information, bevidsthed og konkrete værktøjer. Her findes ind til kernen og forståelse af dig selv og egen identitet, netop for at kunne pejle din virksomhed ind i DIT univers. Du vil blive skarp og konkret i din identitet og hvordan den sættes i spil på personligt såvel som organisationsplan.

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil. Og man kommer ikke sovende til en autentisk identitet, der afspejler hele dig og din virksomhed. Det kræver ihærdigt arbejde, selvkontrol, mod og ikke mindst vilje.

At lave en rød tråd i eget brand er væsentlig, fordi dine kunder (og alle andre) har nemmere ved at genkende produktet, dig og din profil og dermed tilvælge dig. Den røde tråd i både offline medier til online medier er også med til at holde stram snor i den værdi, som produktet/din ydelse har for din målgruppe. Hvilke tilgængelige systemer, app’s og programmer der er relevant for dig og din virksomhed. Det kan evt. være programmer der styre nyhedsbreve, betalinger, bookinger, filmredigering, website, mails, bestillinger, grafiske designs, fotografering og meget mere. At efterleve en autentisk branding er et krævende og ærligt stykke arbejde. For ikke alle er klar til at flå facaden af, og vise "baglokalerne". Jeg arbejder med autentisk branding, og da det er min styrke, vil det jeg kalder for "cellofan branding"* ikke være min opgave, der skal der findes en anden grafiker, jeg arbejder KUN energetisk både for dit og mit bedste og for højeste potentiale.

*Cellefon branding = Branding der skal se stort og flot ud, og hvor det i virkeligheden er lidt svært at se, hvad der er inde bag ved. Som en kurv med lækkerier, jeg fornemmer lækkerierne, men cellofanet er nok det der fylder mest.

SAMMENSÆT SELV DET DU SKAL BRUGE

Autentiske business session

Sessionen vil være clairvoyant ind i din sjælsmission koblet med dine talenter og hvordan det kan kobles til at søsætte din drøm, ud fra dine egne ideer og drømme.

Du vil i denne session få klarlagt og tydeliggjort flere brikker til din iværksætterdrøm og få nogle helt klare indblik til at arbejde videre med. 

Logo + designmanual

En visuel identitet består af et færdigt logo med en logopakke lige til at sætte i verden, men altid i en tæt proces mellem dig og mig. Når logoet er landet udarbejdes der en designprofil med farve beskrivelse, skrifttyper og nogle udkast til, hvordan designet kan tage sig ud i en færdig form. En Profil der altid kan fastholde dig en rød tråd i din markedsføring.

Website + mail + SoMe

Hvor skal du vises frem? Vi laver et website og opretter en mail, i et ret simpelt system, som både er nemt tilgængeligt og let at bruge. Måske skal du have oprettet eller tilpasset nogle sociale medier, så de kommer i rød tråd med resten af din profil. Alt oprettes i dit navn og ejerskab, så du på intet tidspunkt er afhængig af udbyder - eller producent.

3 X 3 TIMER
sammensat unikt til dig

Vi sammensætter en proces helt unikt til dig. hvad står du og har  Det er din rejse - jeg guider blot, og klær dig forsvarligt på til alle opgaverne, og udstyrer dig med værktøjer og indsigt til at varetage din profil . Det kan være alt fra regnskabssystemer, designprogrammer, fotografering - det ser vi på!

HELE BADULJEN TIL EN FAIR PRIS

Business Kickoff + Visuel identitet + Online DNA profil + How too

Her får du hele baduljen - og det er absolut at foretrække, hvis du er iværksætter, eller har brug for en helt ny drejning. Er du i tvivl, så er du egentlig ikke i tvivl - er min tease! 

Business Kickoff:

Ved at klarlægge målet, kan vi kigge ind i muligheder og mulige forhindringer. De er vigtige at spotte, for ellers laver du konstant blokeringer for dig selv, hvilket er et grundstof i at fejle og miste. Det skal vi ikke nyde noget af. 

Visuel identitet

Hvad farve har dine værdier? eller hvad skal folk føle, når de møder dig aka dit udtryk? Det er vigtigt at have styr på identiteten I DEN RIGTIGE RÆKKEFØLGE! En visuel identitet er en manual i dit design, dit udtryk og profil - derfor skal du også KNUSELSKE designet helt ind i mavsen. 

Online DNA profil

Det er DIT design, og min opgave er at lave det på en måde, så det rent faktisk KAN bruges ude i virkeligheden. Det vil sige et webdesign i et system du selv kan varetage uden bøvl og bras, En professionel mail, de profiler der skal køres sammen med din DNA i en visuel rød tråd. 

Don't tell me show me

En proces med de elementer der sammenstykkes i din energi og dit behov. Måske har du behov for at kunne lave fede designs til opslag på sociale medier, men kender ikke gode systemer, måske vil du vide lidt om god fotografering, medier, video til dine opslag eller youtubekanal, eller du vil bare gerne have taget poff billeder til din profil - vi finder ud af at sammenstykke dine tre workshops - bare rolig.

Priser vises med momsHVIS AL DEN HER TEKST FORVIRRER DIG - SÅ RING ELLER SKRIV. JEG SAMMENSÆTTER GERNE UNIKKE FORLØB, SOM GIVER MENING FOR DIG OG DIT BRAND - JEG GÅR ALDRIG PÅ KOMPROMIS MED ENERGIEN OG BESKEDERNE