INTUITIV & AUTENTISK
BUSINESS
IDENTITET

Jeg skaber unikke design ved brug af intuitiv kommunikation, kreativitet og fantasi
+ en masse fis & ballade samme med dig/kunden/relationen, hvor dine energier mødes med mine.

Vær klædt på til at varetage en autentisk identitet med en enkelt guidet session eller en skabende process.

Du vil blive styret direkte mod tre forskellige havne, der handler om information, bevidsthed og konkrete værktøjer. Her findes ind til kernen og forståelse af dig selv og egen identitet, netop for at kunne pejle din virksomhed ind i DIT univers. Du vil blive skarp og konkret i din identitet og hvordan den sættes i spil på personligt såvel som organisationsplan.

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil. Og man kommer ikke sovende til en autentisk identitet, der afspejler hele dig og din virksomhed. Det kræver ihærdigt arbejde, selvkontrol, mod og ikke mindst vilje.

Branding

At lave en rød tråd i sin branding er væsentlig, fordi dine kunder (og alle andre) har nemmere ved at genkende produktet, dig og din profil og dermed tilvælge dig. Den røde tråd i både offline medier til online medier er også med til at holde stram snor i den værdi, som produktet/din ydelse har for din målgruppe. Hvilke tilgængelige systemer, app’s og programmer der er relevant for dig og din virksomhed. Det kan evt. være programmer der styre nyhedsbreve, betalinger, bookinger, filmredigering, website, mails, bestillinger, grafiske designs, fotografering og meget mere. At efterleve en autentisk branding er et krævende og ærligt stykke arbejde. For ikke alle er klar til at flå facaden af, og vise "baglokalerne". Jeg arbejder med autentisk branding, og da det er min styrke, vil det jeg kalder for "cellofan branding"* ikke være min opgave, der skal der findes en anden grafiker, jeg arbejder KUN energetisk og det vil sige med min passion forrest.

*Cellefon branding = Branding der skal se stort og flot ud, og hvor det i virkeligheden er lidt svært at se, hvad der er inde bag ved. Som en kurv med lækkerier, jeg fornemmer lækkerierne, men cellofanet er nok det der fylder mest.

VÆLE MELLEM MINE TRE PAKKER

Du kommer til at arbejde konkret med din virksomhed, således at du får forståelse og værktøjer til dit videre arbejde med udviklingen af din forretning - og du vil aldrig på samme måde være i tvivl igen.

3 timers session
Din autentiske business drøm

Er du i tvivl, så er du egentlig ikke i tvivl - er min tease! Ved at klarlægge målet, kan vi kigge ind i muligheder og mulige forhindringer. De er vigtige at spotte, for ellers laver du konstant blokeringer for dig selv, hvilket er et grundstof i at fejle og miste. Det skal vi ikke nyde noget af. 

Sessionen er en blanding af en clairvoyant seance og en workshop, hvor potentialet og baggrunde og evt. epigenetiske elementer klarlægges.

Sessionen vil være clairvoyant ind i din sjælsmission koblet med dine talenter og hvordan det kan kobles til at søsætte din drøm, ud fra dine egne ideer og drømme.

Du vil i denne session få klarlagt og tydeliggjort flere brikker til din iværksætterdrøm og få nogle helt klare indblik til at arbejde videre med. 

Har du tidligere købt denne session, kan du opgraderer med et tilkøb til Visuel identitets pakke eller Don't tell me show me pakken.

3 timers session
+
Visuel identitet = logo + designprofil

Hvad farve har dine værdier? eller hvad skal folk føle, når de møder dig aka dit udtryk? Det er vigtigt at have styr på identiteten I DEN RIGTIGE RÆKKEFØLGE! En visuel identitet er en manual i dit design - derfor skal du også KNUSELSKE det helt ind i mavsen. Det er DIT design, og min opgave er at lave det på en måde, så det rent faktisk KAN bruges ude i virkeligheden. 

En visuel identitet bestod af et færdigt logo med en logopakke lige til at sætte i verden, men altid i en tæt proces mellen dig og mig. Når logoet er landet udarbejdes der en designprofil med farve beskrivelse, skrifttyper og nogle udkast til, hvordan designet kan tage sig ud i en færdig form. En Profil der altid kan fastholde dig en rød tråd i din markedsføring.

Vi aftaler en opstarts session, hvor opgaven er at mærke og forstå helheden, for derefter at skabe et visuelt udtryk, der nøjagtig giver dig den rigtige fornemmelse og følelse - som at finde hjem.

Har du tidligere købt denne pakke, kan du opgraderer med et tilkøb til Don't tell me show me pakken med unikke workshops/sessioner og implementering

3 timers session

Visuel identitet
+
Website & facebookpage

3 X konceptudvikling
Vælg mellem workshop,  sparringssession eller fotosession

Vi aftaler løbende efter første startsession hvordan det hele passer bedst, og du ender med at føle dig klar, og kende dine og din virksomheds værdier og retning, med et færdigt visuelt grundlag.

Programmet er sammensat af brainstorms, workshops og clairvoyante indblik til din business, hvor min viden om branding, at blive herre i eget hus og hvilke ressourcer det kræver, og hvor du skal være ekstra opmærksom, systemer samt effektivitet i forhold til din tid kommer i spil. Det er din rejse - jeg guider blot, og klær dig forsvarligt på til alle opgaverne, og udstyrer dig med værktøjer og indsigt.

Logo og hele det visuelle udtryk bliver implementeret på de medier du ønsker at benytte - website, sociale medier og vi vil sammen sammesætte 3 x konceptudviklingssessioner til dit højeste bedste. Du kan vælge mellem sessioner, workshops/læring/#howto, fotosession mv.

Priser på pakker vises med moms

10
TIMERS KLIPPEKORT

OPFØLGNING, UDVIKLING  & SPARRING

Har du hele din profil på plads, men brug for at kunne sparre med "nogen" der samtidig også kan sørge for at få flækket designet/opgaven sammen, med energetisk, nænsom gefühl og grafisk flair? Og skal den person helst ikke skal være din partner, ven eller et bekendtskab, hvor det kan blive akavet, så er Navigazion (mig) måske dit match? Der er forskellige indgange til den sparring og de grafiske designs du har brug for - som både kan være strategiske oplæg, eller konkrete indspark eller måske fastholdelse i en identitet med trykopgaver og webdesign? Vi aftaler hvor meget og hvad du har brug for i din aftale - og så har du altid adgang til mig og mine kompetencer og evner på sidelinjen. 

KR. 8.800,-

Pris er ekskl. moms - uden tidsbegrænsning


Kontakt mig for en kop online/offline kaffe og en snak - om din autentiske identitet og målrettede destination

birgitte@navigazion.com · Telefon 22 54 17 43


JA TAK, 30 MIN. GRATIS SNAK OM MIN BUSINESS & RETNING