ACT//CREATE

Nye metoder // Nye horisonter . Er det tiden at stikke ud mod nye horisonter? Er I klar til afgang, eller føles det som om, at I mangler noget? Så kan det være tid til at få kigget nærmere på, om skib og mandskab er
klar til at løse opgaven, inden I stævner ud på åbent hav.

Det er egentligt ret enkelt, for er der huller i skibets skrog, så synker skuden! 

Sammen sikre vi, at udgangspunktet er optimalt. Ruten er korrekt, skibet passer til formålet, personalet er det rigtige, og kaptajnen står sikkert ved roret – klar til at tage de bedste beslutninger selv med kort varsel.  I vores værktøjskasse har vi forskellige metoder til processen. 

VIRKSOMHEDSDESIGN
Et 360° grader tjek af organisationen, hvor vi lyser ind i alle krogene. Her gemmer der sig forløst potentiale, forbedringer, opgraderinger på hele organisationens fundament.

WORKSHOPS & BRAINSTORMS
Halv og heldagsarrangementer med et unikt tilpasset program til jeres organisation. I fortæller hvor i gerne vil hen og vi laver en fantastisk dag for jer og jeres team, med fokus på destinationen.

OPSTART SOM IVÆRKSÆTTER
Vores bedste bud på den bedste start. Vi overlader intet til tilfældigheder og klæder dig på til den rejse du nu begiver dig ud på.

SUPERVISION
Har du en ret klar linje og destination, men mangler nogen der kan varetage din profil, på både den design- og medarbejdemæssige front? Køb indsigt og fastholdelse, der giver ro i maven og balance i hele organisationen.
 

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com