ACT//CREATE

Nye metoder // Nye horisonter . Er det tiden at stikke ud mod nye horisonter? Er I klar til afgang, eller føles det som om, at I mangler noget? Så kan det være tid til at få kigget nærmere på, om skib og mandskab er
klar til at løse opgaven, inden I stævner ud på åbent hav.

Er der huller i skroget? Det er egentligt ret enkelt, for hvis der er huller i skibets skrog, så synker det. Derfor er det vigtigt at have styr på, at alt er optimeret, inden skibet sættes i havet, og det er også vigtigt ind i mellem at tage det på land og tjekke det efter i sømmene.  

Selvom din virksomhed har en gennemarbejdet strategi og fastlagte mål, så kan der opstå uforudsete ting i processen. Det er rimeligt overskueligt at tegne ruten ind på søkortet – men det er først, når I sejler derudaf, at alle udfordringerne kommer. Sammen sikre vi, at udgangspunktet er optimalt. Ruten er korrekt, skibet passer til formålet, personalet er det rigtige, og kaptajnen står sikkert ved roret – klar til at tage de bedste beslutninger selv med kort varsel.  I vores værktøjskasse har vi forskellige metoder til processen. 

Vi sammensætter et individuelt og skræddersyet program til den enkelte organisation ud fra en indledende kontakt. Vi kommer med et udspil, og med nogle input til eventuelle blindspots og udviklingspotentiale. Programmet vil være sammensat af konceptudvikling, overblik over brandingmuligheder, fremadrettet markedsføring, personaleindblik med tilpassede workshops og værktøjer tilrettet jeres destination.

I processen arbejdes der både med interne og eksterne processer. Et intenst boost som styrker hele virksomheden og ruster jer til nye muligheder samt potentialeudvikling i lang tid frem. 

 

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com