AUTENTISK BUSINESS

Energetisk rådgivning og sparring til virksomhedens Identitet & Destination

Personligt engagement er et nøgleord i mit arbejde, og jeg har derfor altid personlig kontakt med mine kunder og klienter. Jeg har ingen færdige løsninger liggende i skuffen, for alle kunder er forskellige og det kræver forskellige løsninger. Når du ved hvad du gerne vil, men ikke ved hvordan du kommer derhen? Det kan føles angstprovokerende at skulle træde ud i noget helt nyt. Det kræver måske ligefrem mod at tage afsted på den rejse. Vil du kunne navigere i beslutninger og få sparring til din opstart? Jeg har ikke en færdigpakke i skuffen, da det er forskelligt, hvad der er brug for, men jeg kan rådgive i at komme rigtigt i gang uden fortrydelser og bummerter.

Jeg har selv prøvet at ”starte forkert”. Det forkerte navn, og dermed også den helt forkerte energi, og man kommer ganske enkelt ikke i mål – i hvert fald ikke til den destination som var tanken og drømmen.

Jeg arbejder energetisk/intuitivt, her henter jeg alle informationer og viden. Det du selv kan, det jeg kan rådgive om, og det som kan gøres noget ved for at komme godt i gang. Vi begynder med en løs snak, hvor vi sammen finder dine blindspots, og herfra tuner vi ind på kernen af den samlede indsats og dermed destination.

Har virksomheden brug for at konceptudvikle og skal i gang med en solid og implementerbar proces, så lad os starte der. Efter en briefing vil jeg komme med et udkast til de eventuelle blindspots jeg spotter indenfor virksomhedens helhed - det kan bla. være ledelse, kultur og værdier, markedsføring samt strategi, medarbejder trivsel, den visuelle profil både internt og eksternt og en rute til den ønskede destination. Jeg har ingen fasttømret programmer, da alle samarbejder vil være unikke og tilpasset den enkelte opgave.

   BUSINESS SPARRING & KOMMUNIKATION

   For at kunne arbejde med virksomhedens retning skal der blindspottes, processen kan være udvikling af ledelse, kultur og værdier, markedsføring samt strategi, medarbejder trivsel, både intern og ekstern kommunikation. Opgaven er at planlægge en rute til en ønskede destination. Ved at i som organisation for indblik i egne blinde vinkler og arbejder med forståelse for processer med nye implementerbare værktøjer, har i et fundament der er stærkt og som kan bære alt det, der med tiden lægges ovenpå. Det handler om at starte et sted og få skabt et fuldstændigt fundament - den rejse kan jeg hjælpe jer med!

   Magisk ledelsesrådgivning

   Min rådgivning er en blanding mellem energetisk vejledning og min fagkompetencer som uddannet clairvoyant. Jeg ser og fornemmer ofte en helhed, som kan give helt andre resultater og løsninger. Ved at arbejde med helheden og ikke kun med den enkelte udfordring, kan megettvivl fjernes og deraf et bedre beslutningsgrundlag. En leder/ledelse kan med viden om indblik, mønstre samt blokeringer kunne navigere i en ledelsestil, der arbejder med potentiale på en intuitiv facon og med hjertet på rette sted.

   Der kan også aftales mentorforløb. Spørg efter pris.

   Kommunikation

   Kommunikation er meget mere end blot måden at holde møder på, samtalen i lokalet og måden at give ordre eller beskeder på - uanset om det er verbalt eller på tekst og skriv. Det er hele det værdisæt som oparbejdes og som udarbejdes i den helt rigtige kontekst og med tanke for helhed i en kommunikationsplan. Derudover er kommunikation også udseende og autencitet, som også er en måde at ytre sig på og genkendes på udadtil. Jeg arbejder med helhed og forståelse for værdiggrundlag. 

   Ved større opgaver arbejde jeg med et team personer jeg har tillid til.

   Intern ambassadørskab

   Virksomhedens eller organisationens ansatte er stedets hjerte. Og hvis det ikke banker, så dør patienten! Ved at arbejde med forståelsen for kernen - altså hjertet, så har virksomheden en styrke og en platform som altid står stærkt. Hvordan opbygges dette stabile fundament? Hvilken baggrundsviden skal der til, for at spotte om man har ansat de "rigtige" ambassadører? Ved at tage en 360 graders indblik i organisationens helhed, kan et korps af ambassadører give det hjertemassage der skal til, for at opretholde en sund kerne.

   Hvordan kan jeres virksomhed skabe denne følelse og engagement? 

   Kontakt mig for en kop kaffe og en snak - så kan vi sammen skabe sunde identiteter og målrettede destinationer

   birgitte@navigazion.com eller telefon 22 54 17 43