BUSINESS PROCES

Intuitiv session, businessproces eller fastholdelse til autentisk identitet & destination

Vær klædt på til at varetage en autentisk identitet med en enkelt guidet session eller et program

Du vil blive styret direkte mod tre forskellige havne, der handler om information, bevidsthed og konkrete værktøjer. Her findes ind til kernen og forståelse af dig selv og egen identitet, netop for at kunne pejle din virksomhed ind i DIT univers. Du vil blive skarp og konkret i din identitet og hvordan den sættes i spil på personligt såvel som organisationsplan.

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil. Og man kommer ikke sovende til en fuldstændig identitet. Det kræver ihærdigt arbejde, selvkontrol, mod og ikke mindst vilje.

At lave en rød tråd i sin branding er væsentlig, fordi dine kunder (og alle andre) har nemmere ved at genkende produktet, dig og din profil og dermed tilvælge dig. Den røde tråd i både offline medier til online medier er også med til at holde stram snor i den værdi, som produktet/din ydelse har for din målgruppe. Hvilke tilgængelige systemer, app’s og programmer der er relevant for dig og din virksomhed. Det kan evt. være programmer der styre nyhedsbreve, betalinger, bookinger, filmredigering, website, mails, bestillinger, grafiske designs, fotografering og meget mere.

1

KICK//OFF SESSION

OPSTARTS CLAIRVOYANT SAMTALE MED INDBLIK I HELHED


2

WORKSHOPS & MEDIER

AUTENTISK BRANDING

PLAN & KOMMUNIKATION
SYSTEMER, MEDIER & VALG
DESIGN IDENTITET IMPLEMENTERET PÅ WEB ELLER DE MEDIER DU HAR BRUG FOR. EKSEMPELVIS SOCIALE MEDIER OG WEBSITE


3

VISUEL IDENTITET EL. KONCEPTUDVIKLING

LOGO OG DESIGNPROFIL ELLER UDVIKLING AF ET PROJEKT/KONCEPT SOM DU ØNSKER AT LANDE.

4

LØBENDE SPARRING

FASTHOLDELSE, SPARRING OG INPUT TIL DIN VIRKSOMHED, HVOR VI STILLER IND OG ARBEJDER TÆT PÅ DET DU SELV MÆRKER OG FORNEMMER. ÆRLIG OG KÆRLIG SPARRING, SOM MINDSKER DINE TVIVL OG EGOBASERET HANDLINGER.

  Du kommer til at arbejde konkret med din virksomhed, således at du får forståelse og værktøjer til dit videre arbejde med udviklingen af din forretning - og du vil aldrig på samme måde være i tvivl igen.

  1
  3 timers session
  Din autentiske business drøm

  Er du i tvivl, så er du egentlig ikke i tvivl - er min tease! Ved at klarlægge målet, kan vi kigge ind i muligheder og mulige forhindringer. De er vigtige at spotte, for ellers laver du konstant blokeringer for dig selv, hvilket er et grundstof i at fejle og miste. Det skal vi ikke nyde noget af. 

  Sessionen er en blanding af en clairvoyant seance og en workshop, hvor potentialet og baggrunde og evt. epigenetiske elementer klarlægges.

  Sessionen vil være clairvoyant ind i din sjælsmission koblet med dine talenter og hvordan det kan kobles til at søsætte din drøm, ud fra dine egne ideer og drømme.


  Vi aftaler individuelt hvordan sessionen foregår, for at skabe det bedste afsæt for din identitet og rejse.

  Prisen vises med moms

  1+3
  3 timers session + visuel identitet eller konceptudvikling 

  Hvad farve har dine værdier? eller hvad skal folk føle, når de møder dig aka dit udtryk? Det er vigtigt at have styr på identiteten I DEN RIGTIGE RÆKKEFØLGE! En visuel identitet er en manual i dit design - derfor skal du også KNUSELSKE det helt ind i mavsen. Det er DIT design, og min opgave er at lave det på en måde, så det rent faktisk KAN bruges ude i virkeligheden. 

  Du kan også vælge at få udarbejdet et prospekt, en ide eller få gennemarbejdet en konceptudvikling, hvor der tænkes i nye højder , andre veje, og hvor jeg spotter ind på de muligheder jeg "ser" og om det er go eller no-go!

  Vi aftaler en opstarts session, hvor opgaven er at mærke og forstå helheden, for derefter at skabe et visuelt udtryk, der nøjagtig giver dig den rigtige fornemmelse og følelse.

  Prisen vises med moms

  1+2+3
  3 timers session + 
  implementeret visuel identitet + 3 X workshops 

  Vi aftaler løbende efter første startsession hvordan det hele passer bedst, og du ender med at føle dig klar, og kende dine og din virksomheds værdier og retning, med et færdigt visuelt grundlag.

  Programmet er sammensat af brainstorms, workshops og clairvoyante indblik til din business, hvor min viden om branding, at blive herre i eget hus og hvilke ressourcer det kræver, og hvor du skal være ekstra opmærksom, systemer samt effektivitet i forhold til din tid kommer i spil. Det er din rejse - jeg guider blot, og klær dig forsvarligt på til alle opgaverne, og udstyrer dig med værktøjer.

  Her får du et implementeret design og profil. For logo og hele det visuelle udtryk bliver implementeret på de medier du ønsker at benytte - website, sociale medier og vi vil bruge workshops på at gennemgå adgang og viden du skal bruge for at kunne tilgå og rette.

  Prisen vises med moms

  4
  OPFØLGNING, UDVIKLING  & SPARRING

  Har du hele din profil på plads, men brug for at kunne sparre med "nogen". Og den person helst ikke skal være din partner eller mor, så er Navigazion (mig) måske dit match? Der er forskellige indgange til den sparring du har brug for - som både kan være strategiske, eller konkrete indspark eller måske fastholdelse. Vi aftaler hvor meget og hvad du har brug for i din personlige aftale - og så har du altid adgang til mig og mine kompetencer og evner på sidelinjen.

  10 TIMERS GUIDENING 

  KR. 8800,-

  Pris er ekskl. moms - kan betales i rater pr time.


  Kontakt mig for en kop online kaffe og en snak - om din autentiske identitet og målrettede destination

  birgitte@navigazion.com · Telefon 22 54 17 43


  JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE GRATIS OPKALD OM MIN BUSINESS