BUSINESS PROCES

Intuitiv session, businessproces eller fastholdelse til autentisk identitet & destination

Du vil sindsygt gerne ud over rampen med din virksomhed, men der er ligesom en blokering? Hvad består DEN af - og du er konstant i tvivl, nervøs, frygtsom for fremtiden, dig selv og alt muligt andet. Hvad skal der til for, at du kan komme afsted....? Jeg vil sammen med dig finde spots du måske har overset, skabe en mulig retning og guide dig i din retning, så alt lander inden i dig og i din profil. Måske har du blot brug for at have mig med på sidelinjen.

Vær klædt på til at varetage en autentisk identitet med en enkelt guidet session eller et program

Du vil blive styret direkte mod tre forskellige havne, der handler om information, bevidsthed og konkrete værktøjer. Her findes ind til kernen og forståelse af dig selv og egen identitet, netop for at kunne pejle din virksomhed ind i DIT univers. Du vil blive skarp og konkret i din identitet og hvordan den sættes i spil på personligt såvel som organisationsplan.

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil. Og man kommer ikke sovende til en fuldstændig identitet. Det kræver ihærdigt arbejde, selvkontrol, mod og ikke mindst vilje.

At lave en rød tråd i sin branding er væsentlig, fordi dine kunder (og alle andre) har nemmere ved at genkende produktet, dig og din profil og dermed tilvælge dig. Den røde tråd i både offline medier til online medier er også med til at holde stram snor i den værdi, som produktet/din ydelse har for din målgruppe. Hvilke tilgængelige systemer, app’s og programmer der er relevant for dig og din virksomhed. Det kan evt. være programmer der styre nyhedsbreve, betalinger, bookinger, filmredigering, website, mails, bestillinger, grafiske designs, fotografering og meget mere.

1

KICK//OFF SESSION

OPSTARTS CLAIRVOYANT SAMTALE MED INDBLIK I HELHED


2

WORKSHOPS

BRAINSTORM & OPSTART

STRATEGISK KOMMUNIKATION
ALT DET SVÆRE OM SYSTEMER
MEDIER & VALG

3

VISUEL IDENTITET

LOGO OG DESIGNPROFIL IMPLEMENTERES PÅ WEB ELLER DE MEDIER DU HAR BRUG FOR. 360° TJEK

4

SPARRING

FASTHOLDELSE OG INPUT TIL STRATEGIER, PLANER OG AT HOLDE DEN RØDE TRÅD INTAKT.

  Du kommer til at arbejde konkret med din virksomhed, således at du får forståelse og værktøjer til dit videre arbejde med udviklingen af din forretning - og du vil aldrig på samme måde være i tvivl igen.

  1
  3 timers session
  Din autentiske business drøm

  Er du i tvivl, så er du egentlig ikke i tvivl - er min tease! Ved at klarlægge målet, kan vi kigge ind i muligheder og mulige forhindringer. De er vigtige at spotte, for ellers laver du konstant blokeringer for dig selv, hvilket er et grundstof i at fejle og miste. Det skal vi ikke nyde noget af. Sessionen er derfor en blanding af en clairvoyant seance og en workshop, hvor potentialet og baggrunde og evt. epigenetiske elementer klarlægges.

  Sessionen vil være clairvoyant ind i din sjælsmission koblet med dine talenter og hvordan det kan kobles til at søsætte din drøm, ud fra dine egne ideer og drømme.


  Vi aftaler individuelt hvordan sessionen foregår, for at skabe det bedste afsæt.

  Prisen vises med moms

  1+3
  3 timers session + logo design og designmanual

  Hvad farve har dine værdier? eller hvad skal folk føle, når de møder dig aka dit udtryk? Det er vigtigt at have styr på identiteten I DEN RIGTIGE RÆKKEFØLGE! 
  En visuel identitet er en manual i dit design - derfor skal du også KNUSELSKE det helt ind i mavsen. Det er DIT design, og min opgave er at lave det på en måde, så det rent faktisk KAN bruges ude i virkeligheden. Hvis logoet er for lavtopløseligt eller bøvlet, virker det ikke når det skal trykkes - eller er lavet i forkerte farver? Det er en rigtig dum begynderfejl! Og den ender med at blive røvdyr! 


  Vi aftaler en opstarts session, hvor opgaven er at mærke og forstå helheden, for derefter at skabe et visuelt udtryk, der nøjagtig giver dig den rigtige fornemmelse og følelse.

  Prisen vises med moms

  1+2+3
  3 timers session + 
  4 X workshops + 
  visuel identitet

  Du ved at du gerne vil afsted på din drømmerejse - din unikke vej med alt det, som det kræver. For at springe ud som selvstændig er ikke lut og lagkage... men med det rigtige program lander du blødt!

  Programmet er sammensat af brainstorms, workshops og clairvoyante indblik til din business, hvor min viden om branding, at blive herre i eget hus og hvilke ressourcer det kræver, og hvor du skal være ekstra opmærksom, systemer samt effektivitet i forhold til din tid kommer i spil. Det er din rejse - jeg guider blot, og klær dig forsvarligt på til alle opgaverne, og udstyrer dig med værktøjer.

  Vi aftaler løbende efter første startsession hvordan det hele passer bedst, og du ender med at føle dig klar, og kende dine og din virksomheds værdier og retning, med et færdigt visuelt grundlag.

  Prisen vises med moms

  4
  OPFØLGNING, UDVIKLING  & SPARRING

  Har du hele din profil på plads, men brug for at kunne sparre med "nogen". Og den person helst ikke skal være din partner eller mor, så er Navigazion (mig) måske dit match? Der er forskellige indgange til den sparring du har brug for - som både kan være strategiske, eller konkrete indspark eller måske fastholdelse. Vi aftaler hvor meget og hvad du har brug for i din personlige aftale - og så har du altid adgang til mig og mine kompetencer og evner på sidelinjen.

  Kontakt mig for en kop online kaffe og en snak - om din autentiske identitet og målrettede destination

  birgitte@navigazion.com · Telefon 22 54 17 43


  JA TAK, JEG VIL GERNE MODTAGE GRATIS OPKALD OM MIN BUSINESS