KOMBIPROGRAM

Intuitiv vejleder + familierådgiver

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og finder værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Ved en enkelt samtale, vil der opdages årsager og mønstre, hvor i som forældre kan få indblik i, og også værktøjer til barnet selv (fra en vis alder). Når vi opstarter et forløb, vil det være en familierådgiver og mig som intuitiv vejleder, der sammen sammensætter sessionerne, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie. Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Der vil være samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder. Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer mv.

Team: Bjarne Dalhøj og Birgitte Pliniussen 

Program under serviceloven til kommuner og institutioner: Pr. mdr. min. 22 timer eller efter aftale - vi anbefaler forløb på min. 3. mdr.

Pris pr. mdr. ved 22 timer 

Kr. 12.400,-


Støtte til barnet

Har i brug for en personlig og tillidsfuld støtte til et barn med særlige udfordringer? Mine kompetencer spænder vidt, og har over 20 års erfaring med børn der har haft særlige støtte behov i perioder. Jeg kan kobles på i de antal timer ugentligt, som der er behov for. Det er vigtigt for mig at kunne arbejde med helhed og forståelse, så barnet og familien er motiveret til eventuelle forandringer eller input. 

KONTAKT FOR SAMARBEJDSORDNING

Pris pr. time Kr. 550,-Kontakt din kommune eller skole om et samarbejde. Vi arbejder blå. med børn der har skoleværing eller mistrives generelt. Det er muligt at sammensætte et unikt forløb sammen med kommune/socialrådgiver, spørg din kommune / socialrådgiver - og bede dem kontakte os.
logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com