ENERGI BOOST

Hvordan får du energi nok til hverdagen - når jobbet presser og du måske også presser dig selv? Et online forløb med en månedlig samtale over facetime/messenger el.lign. Forløbet vil gå hardcore på at booste hele dig, der hvor du har mest brug for det. 

Lad ikke livet tage livet af dig, der er så meget du kan gøre helt selv, som kun kræver en god indstilling, lysten til livet og så lidt indsigter til sund, krop, sind og sjæl. Nogle døjer med at være i lav energi mentalt mens andre er det på den fysiske del. Uanset hvad, så er der hjælp og vejledning at hente, hvor du ugentligt får indblik og vejledninger der er tilpasset dig og KUN dig. Vi skal arbejde med kroppens celler, dine blokeringer som måske er årsag til forskellige lidelser som hovepine, Mavepine, nakkeproblemer, hormonelle forstyrrelser og alt det dagligdags bøvl, som vi alle til tider går og døjes med. Kroppen udfordre dig også fysisk når det er noget mentalt der går dig på og omvendt - det drejer sig om at finde årsager og dermed løsninger der passer til dig. Du får adgang til hele mit "bibliotek" af energetisk viden, mine studier og viden om kost og hvordan vores celler påvirkes af de toxiner der findes i og omkring os. 
Energi Boost handler om at få "renset2 dit energifelt, så du er i stand til at selvheale, at du kan få de markeringer du skal bruge, for at guide dig selv på plads - men selvfølgelig ikke i starten.I starten skal vi blindspotte - HVOR ligger der noget gemt, HVAD er det som gør at dine mønstre er som de er - det bruger vi sessionerne til. Min opgave er at guide dig rundt i dig selv, og hjælper dig med at lede, og derefter finde den øvelse eller det indblik du skal bruge, så du kan ændre en overbevisning eller give dig selv den forståelse du skal bruge sammen med øvelser.


KOM I GANG I DAG

 1. Vi starter med en samtale, som er delvis energetisk session og indblik i dig
 2. Jeg opretter en lukket/hemmelig Facebook gruppe til kun dig og mig - Eller hvis du vil have flere familiemedlemmer med er det også muligt.
 3. Vi aftaler løbende de månedlige samtaler
 4. Det er vigtigt at stole på processen, så derfor er der ingen faste moduler - det handler om at flyde med, og tillade den rigtige energi og healing at opstå.
 5. Energi medicin er vejen til selvhealing og bedre forståelse af Krop, sind og sjæl.

HVER MÅNED FÅR DU:

 • 1,5 times online sparring/session
 • Personligt forum
 • Fysiske øvelser og rådgivning
 • Personlige energetiske input hver uge
 • Energetisk medicin for vitalitet
 • 24/7 mulighed til at kontakte mig
 • Ugentlige updates og inspiration

INTROPRIS KR. 550,-pr. mdr

Normalpris kr. 795,- pr. mdr.

Du binder dig for min . 4 mdr.

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY TIL REGNSKABET OG KAN TRÆKKES FRA SOM PERSONLIG UDVIKLING

87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137


Energi boost

OPSTARTS SESSION

Vi har en opstarts samtale, hvor vi sammen finder frem til dine blokeringer og udfordringer - eller måske ønsker til en indre og definerbar retning. 

PROCES

Imellem samtaler og øvelser vil der være tider, hvor du har brug for at få besvaret et spørgsmål eller kommer i tvivl om noget. Det er vigtigt at du ved, at alle input er vigtige, og at vores samarbejde er i højeste prioritet. Så har du noget på hjerte, så finder vi ud af den bedst mulige kommunikationsform, som sagtens kan skifte fra gang til gang. Imellem hver session får jeg også input til dig, og de kan komme løbende også efter en samtale/skriv. Forekommer det at noget dukker op, det vil blive lagt ud til dig, som skriv i vores fælles interne chatrum eller som indtalte memoer/film. Er der særlige øvelser eller fokus vi har aftalt ved sessionen, vil de også blive understøttet i processen.

AFSLUTNING

Kan du fornemme at  Du ikke længere har brug for energetisk medicin og har fået det boost og balancering du havde brug for, så runder vi ordentlig af. Vi samler sammen over perioden, og ridser fokusset op, samt den læring der har ligget. Jeg laver en brief hvor vi evaluerer og får konkretiseret start, forløb og afslutning, og hvor vi inden afslutningen dykker ned i essencen af situationen og hvad du fik ud af programmet.