FREELANCE VEJLDER

Ved denne flexible ordning kan jeg bruges til flere personer samt i her og nu situationer, fordi jeg betales ikke på en enkelt sag, men der hvor der er et akut behov, enten i en periode eller på en konkret sag.

Denne ordning giver kommuner og organisationer der arbejder med mennesker, mulighed for at indsætte en tillidsperson akut eller i en periode, uden at skulle et langsommeligt system igennem. Vi aftaler blot hvordan og hvor meget vi skal arbejde med den enkelte. Der vil ikke være spildtimer eller overflødig snak. Det handler om at have tillid til at vi alle gør vores bedste og at alle selvfølgelig kan redegøre for opgaven. Kommunikation er vigtigt og vi aftaler individuelt med forskellige kommuner eller organisationer, hvorlede i ønsker kommunikationen skal foregå, og til hvem. 


Familieguidening:

Familien modtager intuitiv sparring og rådgivning som er en kombination af mig som behandler, vejleder og "børnevoksen", der har et godt tag på børnene og derfor hurtigt skaber tillid. Mine indblik handler meget om at blindspotte, og dermed hjælpe familie/barnet med at se verden i et andet perspektiv, eller forstå de mønstre som er med til at skabe ubalancen. 

Brug ordningen til §52.3.3 samt $52.3.6 i henhold til støttevejledning.

Intern sparring i organisationen:

Vi ved at den type arbejde der har med mennesker at gøre kan slide unødigt på de ansatte. Der er derfor ofte sygdom og fravær, som også giver en afsmitning på de mennesker som er afhængige af hjælpen. Ved at mindske fravær i organisationen, vil det skabe positive ringe og oplevelsen af samarbejdet vil føles mere glidende. Det handler om at skabe tillid til beslutninger og at være på samme frekvens.


Sådan foregår det...

 • I betaler kun pr. minut der bruges pr. opgave
 • Kommunens administrative eller socialrådgiver, får en månedlig oversigt over hvilke opgaver jeg har været på.
 • Inden klippekortet udløber vil du modtage en mail om mulighed for "optankning af tid".
 • Klippekortet har ingen udløbsdato, og skal derfor ikke bruges inden for en bestemt tid.
 • Fordelagtigt udviklingsværktøj til institutioner/kommuner.

Hvad kan du bruge ordningen til:

 • Familieguidening der fremmer trivsel
 • Deltage til skolesamtaler/samtaler der gør barnet utryg
 • Barnets tillidperson til sensitive, angste eller børn med skoleværing mv.
 • Familieprojekter med fokus på potentiale
 • Identitet og helhed
 • Sparring ved. trivsel/potentiale til organisationens ansatte, for at mindske sygefravær

25 timers klippekort

Kr. 19.500,-

Pris er indregnet moms


Jeg kan lave en pris, hvis i ønsker At købe timer der er kombineret med familerådgiver + mig. I så fals aftaler vi timeantal og dermed pris med ham inkluderet. Læs mere om kombi familieprogrammet her


Jeg arbejder og kører hovedsageligt på Fyn/Syddanmark. Skal jeg ud til opgaver tæller opgaven fra jeg kører hjemmefra, der kan derfor være noget kørsel med i timeregnskabet. Kørselstimer beregner jeg til 1/2 pris. Dette vil fremgå af oversigten på de 25 timer. Ordningen fungerer som et klippekort, hvor hvert minut tælles pr. opgave. Det vil være enkelt og ligetil at se sig ud af opgaverne på timeregnskabet. Klippekortet kører kontinuerligt indtil i beder om at det skal afbrydes.

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com