Workshops & kurser business

Jeg kommer gerne ud og holder oplæg omkring intuitiv identitet. Det kan være som et foredrag, oplæg eller indlæg til en sammenhæng eller konkrete kurser tilpasset et eller jeres koncept. Book mig her - læs lidt om de forskellige overskrifter jeg kører med lige nu. Laver også rigtig gerne interne forløb til koncerner, institutioner, foreninger mv.


POWERFULD PRÆSENTATION

Find mod til at stille dig op foran mængden og sig frem. Vi arbejder med kroppen som instrument og arbejder med værktøjer til at lave en god præsentation. Det er nemlig ikke så nemt at stille sig op, og bruge sit menneske til at gode en her flok - ikke hvis man også gerne vil have at de lytter og faktisk får noget med sig hjem.

Workshop: 3 timer

INTUITIV KOMMUNIKATION

Dette kan laves som små enkelte workshops med bestemte temaer, eller vi kan lave et kursusforløb. Der arbejdes med intern og eksterne kommunikatiopn dertil også den visuelle kontekst og identitet. Hvordan planlægger man og samtidig er intuitiv? Og hvordan kan du reagerer på de input der dukker op, så de faktisk bliver konkrete.

Kursus/workshop: tilpasses

3 STEPS TIL TYDELIG IDENTITET

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil.

Kursus: 2 dage


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com