BRAINSTORM &
KONCEPTUDVIKLING

Hyr Navigazion/mig til atstå for eller facilitere en brainstorm eller ideudviklingsmøde og få hentet al den idé og konceptudvikling frem, som der er brug for til at komme i gang med den næste destination. Vi aftaler inden, hvordan i ønsker setuppet, og jeg råder og vejleder i jeres konkrete sag. Du kan bruge denne form for vejledning, når et team skal i samme retning, til trivselsfremmende workshops, ideudvikling, intern og ekstern kommunikation. 

Jeg er uddannet grafisk designer og konceptudvikler og har altid arbejdet mod højeste potentiale. Intuitionen er her et værktøj, som kanaliserer den viden der kobler både identitet og destination for både de personer der skal med o processen som hele projektet.

Det handler om at skabe den værdi og retning der passer til jer og det i gerne vil - samtidig er det vigtigt at blive i den box, den kultur som også er jeres virksomhed. Helhed er kodeordet for mig - og det er den helhed der har en kæmpe værdi for jer, når i går i gang med en udviklingsproces.

Har i brug for, at jeg står for hele arrangementet, sted, tid og facilitering mv - så sig til, så hjælper jeg gerne med at skabe den ideale løsning til jeres næste ideudvikling.

Indstil kompasset med overblik og helhed i identiteten:

  • Konceptudvikling med fokus på at kende din egen indre kerne og hvilken virksomhed du vil "være".
  • Overblik over systemer og struktur 
  • Mediebevidsthed handler ikke kun om HVORDAN din profil ser ud, men også hvordan du bruger medier (SoMe, web, domæne) - altså hvilken plan skal der laves, for at konceptet "flyver".
  • Hvad skal du bruge, og hvad skal du IKKE bruge. Der er slet ingen grund til at kaste penge efter noget, du ikke skal bruge. Derfor er en prioritetsliste ret vigtig.
  • Definerer pejlemærker og lave en strategisk opstartsplan.
  • Trivsel og teamwork
  • Retning og udvikling i koncernen
  • Sparring på tværs af koncernen eller afdelinger

Kontakt for pris

Jeg udregner et tilbud til jer baseret på ønsker om jeres næste udviklingsfase


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com