POTENTIALE PROGRAM

Program med løbende sparring og udvikling af højste potentiale. Forløbet opstartes med en SESSION Egnet til dette længere varende program og kan bruges i dit virke, som indblik for familien (evt. til et barn) eller egen spirituelle rejse. Bevidsthed om dit højste potentiale og værktøjer til at holde balance mellem dine forskellige roller i livet. Med mere indblik og forståelse for egne mønstre, kan du navigere i livets op og nedture, og dermed også tage den bedste beslutning ud fra tilstand og viden. Ved at være 100% skarp på egen identitet kan du også lettere forstå andres.


Vi er sammen på en rejse til en destination, som gerne skulle vise sig efter den første session. Destinationen er individuel, og kan have op til flere omveje eller genveje. Der laves en forventningsafstemning til vores første møde. Derefter starter programmet med en DIN DESTINATION, hvor jeg vil være din navigatør i processen.

Det er vigtigt at forstå inden afrejse, at alt kan sagtens være planlagt, klappet og klart, og så viser det sig på turen, at noget uventet støder til, som ingen havde forudset. Når dette sker, handler det om at kunne tage gode beslutninger og mærke ind til, hvad der nu skal ske. Dette er samtidig øvelse i at kunne navigere udenom forhindringer på den ellers planlagte rute.

Udviklings programmet er ikke et coachingprogram. Det er et program, der udformes i processen, med personens, gruppens eller organisationens destination, -med højeste potentiale for øje. og er et forløb med intuitive beskeder.

Vi starter med et forventningsmøde, hvor vi gennemgår processen og vi opretter også her et lukket forum, til kommunikation og informationer.

Efter første session (som kan vare 3-4 timer), vil der blive oprettet et mindboard,  med alle observationer. Her lægges også den lydfil der laves under sessionen. Du vil modtage en notesblok, til at opsamle tanker, indfald i processen. Du er altid velkommen til  at kontakte os i processen – og ingen spørgsmål er forkerte – tværdigmod. Hav mod til at sætte alt  i spil – på den måde kan vi nemmest navigerer i din mission og destination.  

Tidshorisonten er individuel, da nogen har mere brug for at arbejde med opgaver og indblik i mellem sessionerne. Eller har brug for tid til at kunne absorbere de indre mekanismer der igangsættes. Det er oftest sådan, at skrues der på en knap i maskineriet har det påvirkning andre steder - men det tager vi højde for og arbejder med i processen.

Jeg bruger følgende medier:

Facebook: Hemmelig gruppe kun med dig/gruppen og os. Her kan du til enhver tid skrive/kontakte – og vi har hele tiden fat i din/jeres case.

Mindmeister: Et mindboard der er personligt og som du og teamet selv kan arbejde på og med, også efter endt program.

Dropbox: Vi henviser til forskellige materialer her. Disse direkte links lægge også på din/jeres indgang via facebook.

Pris kr. 7.500,- 

Pris er inkl moms

Prisen er inklusiv Identitets session plus pris: 1.995,-Kan betales i rater


PROGRAMMETS FORLØB

Forventningsafstemning og opstart

Vi opretter mindboard og gruppe, så alt er klar til den første session - Din destination. Vi har også en kort samtale omkring forløbet og du får udleveret forskellige papirer om forløbet, og kan stille os spørgsmål.

FASE 0 - DIN DESTINATION:

At finde blindspots og genkende de underlag, der ligger til grund for levevis, mønstre og handlinger samt frygt/mod potentiale. Meningen med sessionen, er at kunne opdage egne mønstre i processen, og observere, hvordan egne inderste lag og viden kan risikere at blive blokeret, og hvordan der oplyses til endnu mere bevidsthed om de processer der sker, og hvordan de så håndteres. Noter evt. tanker, løsninger, følelser ned i processen frem mod Fase 1. Der kan komme input via Mindmeister og et oprettet lukket forum samt øvelser og opgaver.

FASE 1-4:

Samtale tidslinje: Hvad er der sket siden sidst

  • Ønsker: er der særlige emner, der skal undersøges, måske har du stødt på indre modgang, optur, opdagelser på rejsen frem til nu? Dette må gerne komme frem i lyset, for måske ligger der endnu flere godter i posen.
  • Clairvoyante input til nuværende situation og status.
  • Fokus: Vi stiller skarpt på konkrete emner som der kan arbejdes med frem mod næste fase.  
  • Måske er der ting der skal kasseres, og som systemet ikke længere har brug for.
  • Opgaver og læring observeres og guider videre i processen.


Proces:

Imellem hvert fysiske/online møde vil der være tider, hvor du har brug for at få besvaret et spørgsmål eller kommer i tvivl om noget. Det er vigtigt at du ved, at alle input er vigtige, og at det her samarbejde er i højeste prioritet. Så har du noget på hjerte, så finder vi ud af den bedst mulige kommunikationsform, som sagtens kan skifte fra gang til gang.

Imellem hver fase får jeg også input til dig, og de kan komme løbende også efter en samtale/skriv. Forekommer det at noget dukker op, det vil blive lagt ud til dig, som skriv i vores fælles interne chatrum eller som indtalte memoer.

Er der særlige øvelser eller fokus vi har aftalt ved de fysiske møder, vil de også blive understøttet i processen, mellem sessionerne.

FASE 5:

Vi samler sammen over perioden, og ridser fokusset op, samt den læring der har ligget. Vi laver en brief hvor vi evaluerer og får konkretiseret start, forløb og afslutning, og hvor vi inden afslutningen dykker ned i essensen af situationen og selve programmet. 

Her handler det om at sende den information, som du skal bruge på din videre færd, og det som er vigtigst for dig at vide på nuværende efter programmet.


Skriv og tag af sted...

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com