LOGO DESIGN INKLUSIV

VISUEL IDENTITET

Udarbejdelse af logo og en grafisk identitet er grundpillen i at kunne markedsføre sig g have noget at "pakke" sig ind i, der gerne skulle fortælle det hele lidt simpelt og forståeligt. Skal Du have ændret din retning og dermed din profil er de første input og den indledende samtale indgangen til processen. Der ligger en masse beslutninger, også inden du eksempelvis kender dit virksomheds navn eller nye retning/retning. 

Jeg er med dig hele vejen, også i den spæde start, hvor alle de vigtigste pejlinger skal tages. Det er ikke sikkert, at de føles så vigtige i begyndelsen, men tro mig.... det er det! Alle mine designs er kanaliseret og jeg bruger tid på at koble dig/virksomheden med potentiale og udvikling. Der er stor forskel på om det er "godt nok" eller om du knuselsker dit design. For hvis du er ambassadøren for det her "mærke" - så er det vigtigt for mig, at DU kan mærke det helt ind i knoglerne.

Visuel identitet indeholder:

  • Brainstorm og kanalisering på den visuelle identitet, (navn og logo).
  • Udkast med de forskellige retninger eller ideer der er opstået, eller viser sig i processen.
  • Logomappe. Logoet i både vektor, tryk og web filer - RGB/CMYK/PANTONE
  • Designprofil udarbejdes, den  indeholder farvekoder, fonte, logo og brugen af disse.
  • STORYTELLING - en beskrivelse der er essensen af virksomheden.

Produktion af online medier og tryksager

Hvis du efterfølgende skal bruge eksempelvis visitkort, folder eller andre tryksager, kan du bruge mit KLIPPEKORT til produktion. Jeg samarbejder med Dandomain vedr. hjemmesidesystem og mail.

Kr. 12.450,-

ekskl. Moms og evt. materialer


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com