Her er et lille udpluk af de mange relationer vi arbejder med. Nogen af dem har været så søde at give os et par ord med på vejen - det er vi dybt taknemmelige for.


Vi brugte Navigazion til en trivsels/medarbejderdag, med fokus på forståelse for hinandens opgaver og personer. Det var en god dag og vi er fuldt ud tilfreds. Det var fint tilrettelagt og jeg tror, at vore forskellige personalegrupper kom tættere på hinanden, specielt tror jeg, at TAP’erne nød dagen.

NORDFYNS HØJSKOLE / PERSONALEDAG

Tak for en nærværende, inspirerende og konceptudviklende formiddagsseance med jer begge. Super brugbart med de dybdegående drøftelser, jeres synsvinkler og professionelle indspark. Et anseeligt idékatalog har vi nu under armen til brug i formidlingen af vores fotografiske kunst.

VESTHOLM / Tue Holmgaard & Marianne Vesterled


IPSCenter Danmark har samarbejdet med Plinussen Grafisk, nu Navigazion, siden vores opstart medio 2015.

Det kan være vanskeligt med blot få ord eller linjer at fortælle eller beskrive samarbejdets omfang og udbytte heraf. Et enkelt ord kan måske sammenfatte det hele; Enestående!

Birgitte har været med fra den spæde start og har sat sit tydelige præg på vores profil, grafiske layout, på fortællingen, på udviklingen og meget mere.

I perioder hvor vi også har afprøvet andre samarbejder har Birgitte altid stået klar når vi er vendt tilbage med opgaver, hvad enten det har været af hoc opgaver eller mere omfattende som f.eks. layout af vores metode manual eller udvikling af nye brochurer, faktaark mv. Det altid at være tilgængelig uagtet hvilken vej vi har valgt, er højt værdsat. Med Birgitte starter samtalen altid som var det i går vi sidst så hinanden - og altid med den sprudlende "Birgitte energi" som skal opleves, ikke fortælles.

Birgitte har senest også arbejdet med sin egen personlige udvikling i forhold til det spirituelle område, som hun på fineste vis integrerer i virksomheden. Hvor andre måske kan synes det bliver lidt "fluffy" er min oplevelse, at det er en enestående egenskab hos samarbejdspartner som Birgitte, at vi også lige kan afstemme vores forehavende med de universelle energier.

Mine bedste anbefalinger til Navigazion.

Lars Olaf / IPSCenter Danmark


Vi er i opstartfase med et firma som skal arbejde i Asien og muligvis Mellemamerika. Vi søger nye veje på gamle produktopfattelser på flere planer. Den sparring og kontakt vi har fået i Navigazion er fuld af gode, spændende og realiserbare ideer, og den er 100% nytænkende. Vi gik super opløftende fra mødet med masser af nye sammenhænge. Vi vil bestemt bruge Navigazion igen, ved næste trin op. Der var tale om et skønt kvantespring. Kan varmt anbefales. 

Benedicte Riis / Teach&Learn with Hans Christian Andersen.


God og frisk dialog med masser af tankestræk. Jeg var rigtigt glad for at jeg kunne komme hos jer og lave ping pong i processen med at udarbejde det grafiske, fordi at du strakte mine tanker til at tænke ud af boksen, samt det blev en hurtigt og effektiv proces. Vi har i samarbejde med jer udarbejdet en rigtigt fed grafisk stil, med logo og farver, samt en mere professionel tilgang omkring brugen af vores farver og logo på baggrund af der blev udarbejdet en design manual.

Søren Lauridsen / Brdr. Lauridsen
Administrerende direktør


Creazion har samarbejdet med især Birgitte fra Navigazion og det længe før der var noget der hed Navigazion, så mit personlige kendskab er især i forhold til Birgitte, men har gennem det sidste års tid også haft fornøjelsen af at lære Ghita godt at kende.
Hvordan beskriver man bedst samarbejdet med Birgitte/Navigazion ud over “voldsomt godt”..?
Måske, at Birgitte er personificeringen af alt det positive ved at være en “sammensat person”. Birgitte er en lynende dygtig grafiker og kreatør, hendes faglige niveau ligger så højt at man skal have iltapparat med for at kunne følge hende, men vigtigst er Birgittes evne til at se ud over “rammerne” og fange helheden.
For at være meget kreativ eller en meget dygtig grafiker er ikke nok, hvis man skal skabe “helhedsløsninger” der holder i længden, dét kræver lige en tand mere viden, indsigt og en god portion intuition, for at vide hvad der virker på hvem. Samarbejdet med Birgitte/Ghita/Navigazion er på sparringsniveau, hvor de begge formår at “gå bag om tingene” og finde alle de løsningsmuligheder, man ofte ikke selv kan se, fordi man måske er “for tæt på”.
En sådan sparring foregår altid topprofessionelt, men aldrig kedeligt!
Der bliver grinet meget og vi kommer ofte langt "ud af en tangent”, dét kan man nemlig godt når man er så professionel som dem og jeg er personlig overbevist om, at netop den “løsslupne” stemning, meget er medvirkende til at vi hvér gang når målet og jeg oftest kan tage hjem fra besøget i “skoven” med en godiback af yderligere gode ideer.
Mine allerbedste anbefalinger til Navigazion.

Bo Larsen / CREAZION


Jeg er så glad for den hjælp Birgitte gav mig for nu 5 år siden... Hun er ren Lucky Look, hurtigere end sin egen skygge!
Hun har så mange gode ideer og de kommer i en strid strøm (og det er positivt ment)
Vi fik i fællesskab nået frem til det perfekte logo for mig, og hun ordnede flyers, visitkort og logo til vinduet samt store klistermærker til skilte.
Og at der er kommet en mere med siden jeg brugte Birgitte gør det bestemt ikke dårligere, tværdigmod... de supplerer hinanden rigtig godt.
Jeg kan kun på det varmeste anbefale Navigazon!!
Britta Løvenholt/ Salon Løvenholt

Disse to damer er en spring farlig kombination. Man bliver fuldstændig opslugt af deres entusiasme, viden og glæde. Man går fra et møde med dem fyldt med energi og lyst, lyst til at gøre noget..... Og huske at leve livet imens. Jeg føler mig så beriget af at kende dem. Tusind tak fordi I er, som I er.

Karen Kjær Cardel / LivsMagi


Når jeg skal bruge fornyelse og mangler input eller idéer, ringer jeg blot til Navigazion, så er mine sorger endt, og står med en ny ide, en anderledes vinkel og ofte også et spændene design.
Jacob Svendsen/Grusdirekte


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com