8 tegn på at du er lys/energiarbejder:

1: Bare det at du læser dette, er en stærk indikation på, at du er lysarbejder.
Selvom ikke alle lysarbejdere er bevidste om at de er det, vil de altid have en spire af interesse for emner omkring lysarbejde, fordi de selv bærer lysenergien i sig.

2: Du føler dig anderledes
Mange lysarbejdere føler ikke rigtig at de passer ind nogle steder, og er ofte ensomme. De gør sig forkerte over hvem de inderst inde er, og skjuler deres sande jeg af frygt for at blive (endnu mere) udstødt af flokken.

3: Folk bliver i godt humør af at være i nærheden af dig.
Som lysarbejder har du det bedst når andre har det godt, og sætter gerne dig selv til side for at det sker. Dit lys virker magnetisk på folk der har behov for det, og du oplever tit efter at have været i selskab med specifikke mennesker, at du er helt drænet, fordi de har suget al energi ud af dig.

4: Du har et stærkt sanseapperat og en veludviklet empati.
Lysarbejdere mærker, bevidst eller ubevidst, hvad der foregår i andre mennesker, og bliver derfor ofte forvirret når folk siger ét, men de selv mærker at det er noget andet der foregår.

5: Du har haft et liv, der har givet nogle knubs. 
Nogle lysarbejdere er blevet født ind i familier med fysisk/psykisk vold, misbrug eller andre former for ubalance, andre har oplevet anderledes tunge og svære ting i livet. Dette har været med til at udvikle et bredt spektrum af lysarbejder evner, som de har brugt til at “overleve” opvæksten og livet som sådan.

6: Du er meget omsorgsfuld. 
Et helt grundlæggende tegn på om man er lysarbejder, under alle historier og hvad en lysarbejder er præget med af sin jordiske familie, har han eller hun kærlighed til alle levende væsener, uanset om de “gør sig fortjent” til det eller ej.

7: Du har en fornemmelse af at være en del af noget større og at alt hænger sammen.
Lysarbejdere er ikke bange for at hjælpe og dele, fordi de ved, at vi er stærkere når vi løfter i samlet flok, til alles fælles bedste.

8: Du har svært ved nyhedsudsendelser fyldt med dårligdom
Endnu et tegn på om man er lysarbejder er, at nyhedsudsendelser domineret af historier om død og vold, går lige i dit system, ligesom voldelige film og ulykkelige menneskeskæbner også gør det. I det hele taget påvirker det dig voldsomt at overvære noget hvori der indgår lidelse af den ene eller den anden art.