Zip up - er lig med beskyttelse

For at kunne beskytte dig selv og din aura, har du brug for at kunne lave og heale dit eget space. Zip-up øvelsen er baseret på meridianbanerne DUN og REN. Hver persons aura består af et helt unikt energifelt. Dette energifelt svinger på forskellige niveauer / vibrationer. Det resonerer derfor på forskellig måde, med de mange forskellige andre energier, som vi omgiver os med. Derfor er det endnu mere vigtigt at du er i stand til at skelne følelser, energi fra andre og dit. Vores aura har mange muligheder i sig og man kan med fordel arbejde med auraen for på denne måde at få beskyttelse for uønskede energier og vibrationer fra andre. Det kan være både for andre mennesker, for bestemte omgivelser eller for andre tankeformer.


12 meridianer

Kineserne har vidst det i tusindvis af år: alle vores organer er forbundet med 12 meridianer, som ikke kun skaber energi til de enkelte organer men også mellem organerne. Hele energisystemet er meget mere komplekst end de 12 hoved-meridianer, men det kan alligevel give en helt ny måde at anskue symptomer på.

Dun-meridian 

Relationer: Endetarmslidelser, problemer i rygsøjlen, immundefekter, infektioner, mentale og nervemæssige lidelser. Mundlidelser. Du-meridianen er forbundet med Ren-meridianen.  

 

Ren-meridianen 
Relationer: Urinvejslidelser, mave-tarmlidelser, hjerte-lungelidelser, talebesvær, ansigtslammelse, forøget spytsekretion. Ren-meridianen er forbundet med Du-meridianen og sammen opfattes de som to overordnede meridianer, som er med til at styre alle de andre. Måske kan du se en sammenhæng mellem dine symptomer på en helt ny måde. Der er mange overlapninger meridianerne imellem, men indimellem står det også lysende klart, hvilken eller hvilke meridianer, der er størst problemer med.  

Hvordan:

 1. Placer hånden ved den nederste ende af den centrale meridian, det vil sige ved skambenet.
  Smil, mens du udfører øvelserne!
 2. Tag en dyb indånding og før samtidig hænderne op langs kroppens centerlinje til din underlæbe.

 3. Fortsæt opad, forbi dine læber, og før hænderne udad og op mod himlen. Før dem i en cirkel tilbage til skambenet.

 4. Gentag dette 3 gange.

 5. Luk lynlåsen lige så ofte, som du har lyst.

Fordele:

 1. En naturlig måde at beskytte dig selv på.
 2. Beskytter dig mod negative energier, der måtte omgive dig.

 3. Hjælper dig til at være positiv og få mere tillid til dig selv og verdenen.

 4. Tænker klarere.

 5. Øger din indre styrke.

 6. Løfter din energi og dit humør.

 7. Kan bruges sammen med bekræftelser og positive billeder.