GRUPPE WORKSHOP

Er i en gruppe - evt. venner/veninder/kollegaer, som har lyst til at mærke energi sammen, og lade jer vejlede og blive guidet rundt i dette univers? Så kan i som gruppe tilmelde jer en fælles session og workshop, som både er med personlige indblik og øvelser. 

Energien er ofte højere og mere intens i grupper, ganske enkelt fordi der er flere om at samle og løfte. Vælger i at bestille en gruppesession, så taler vi om i forvejen, hvad i ønsker at vi skal kigge på og arbejde med. Jeg kan inddrage tarotkort, hvor både jeg og i afprøver energien, pendul, healing, sten mv. Vi kan også lade energien guide os, og se hvor vi lander? Du kan bruge disse gruppe sessioner som firma, til at få medarbejdernes intuition til at åbne sig og give det plads, til en venneoplevelse, eller partnerløft eller familieløft, hvor der er flere deltagere.
Der er ikke begrænsninger på, hvad der kan lade sig gøre. Man skal ikke være påvirket af alkohol eller andre stimulanser ved sådan en session, det er nærmest det eneste krav jeg har.

Men kontakt mig for at høre mere, og lad mig guide jer til et godt valg.

Gruppesession varer min. 3 timer

Fra kr. 2500,-

Er i flere end 4 personer (max 10) - er prisen kr. 550,- pr. person


Jeg tilbyder at tage ud til arrangementer eller fælles vejledning for flere. Kontakt mig, hvis i ønsker en temaaften, kursus eller forløb, så kan jeg sagtens sammensætte og prissætte det unikt til jer.


Se også Bealight.dk