AT INDDANNE ENEGIARBEJDERE

Du kan deltage i alverdens kurser og uddannelser, som har den opgave at klæde dig på til en opgave. At lære dig noget om et fag og give dig de færdigheder og kompetencer du ikke har lige nu, eller videreudvikle på dem du allerede har. Det føles som en meget ekstern ting, som du får koblet på din personlighed og det er dermed dine tillærte talenter.

Jeg INDDANNER mennesker - for de behøver måske ikke have nogle ekstra lag udenpå. Det er alt sammen nogle lag de allerede har INDE i sig selv. Med mange års - flere livserfaringer med sig i bagagen, handler det om at finde alt det man allerde har INDE i sig. En masse vide og erfaring der allerede ER installeret... det skal dannes på ny eller hentes frem, så det kan bruges konstruktivt og blive til gavn for sin egen balance og måske også til noget du eksternt giver fra dig.

Hvis jeg kan bruge mine evner til at skubbe til én person af gangen - så tager det noget tid. Kan jeg bruge min energi og min essens til at inddanne flere - og gerne på én gang, så kan de komme ud og give af deres gaver... altså ringe i vandet der spredes.

Tiden er inde til forandring både i organisationer, i den pædagogiske tilgang og på ledelsesplan - og så skal vi ikke glemme at mange af de børn der fødes nu, er meget mere SENSITIVE - det vil sige at de har antennerne ude, og kan i en meget tidligere alder fornemme, alt det vi var ca 40 år om at mestre. De kan hjælpes med at forstå deres sensitivitet, ellers bliver de bange for den (det var jeg nemlig) - og det er der ingen grund til.


Så undervisere, ledere og lederne over ledelsen - fat mod og få implementeret intuition i jeres kerne, og lad dig inddanne i egen essens, så du kan give det videre til flere.