Har du brug for sparring omkring organisationens visuelle, strategiske eller interne kommunikation, eller er du i tvivl, om du bliver forstået? 

Kommunikation er alt det du siger - ikke siger - ser ud som og viser ud af til. Det kunne eksempelvis være hjemmeside, visitkort, tekster, facaden og indretning - altså hvordan kommunikerer du din virksomhed?

Kender du destinationen, og er der en tydelig rute? Måske er det lidt uklart, hvor og hvordan du kommer afsted med ro i maven og med en identitet, du 100% kan stå inde for.

Har du ikke noget logo på nuværende tidspunkt, eller trænger din profil til et shine-up, så er vi klar til at give dig en grundig rådgivning og sparring om jeres platforme, identitet  og værdier

Et logo og den visuelle identitet der bla. er et lille hjørne af hele jeres kommunikation, skal afspejle dit firma på både værdier og udseende, og så skal det være fedt at bruge, og genkendeligt for dem der er på den anden side. 

Vi vil meget gerne have et fuldstændigt billede af din virksomhed, før vi begynder at lave kreative forslag. Dette gør vi for at sikre, at vi forstår hinanden og at vi har afstemt forventningerne til hinanden, når vi går i gang med den kreative proces.

Ved at zoome helt ud og få det store overblik, opdager vi alle facetter og muligheder. Udefra opdager man, at der er mange forskellige muligheder - og at der er oceaner af muligheder og det indbefatter beslutninger der skal tages, inden der sætter en nål mod destinationen.

Sparring & design på abonnement

Skal der udarbejdes materiale, så som website, film, tekster, grafiske elementer og design, anbefaler vi at tilkøbe vores abonnementssordning, hvor du får vores konsulenttimer til halv pris. Det kræver ingen tid på tilbudsgivning og tunge administrative processer - du bestiller blot det du mangler - og vi sætter i gang med det samme. Vi samarbejder med flere kreative mennekser, så vi arbejder som et team, på de opgaver vi ikke selv varetager. Det er også muligt at bruge ordningen til sparring og rådgivning.


Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · www.navigazion.com