KURSER

Hvordan kommer der ensartethed og genkendelighed i din virksomhed? 

Det er selvfølgelig vigtigt at identiteten og du er på plads, men derfra og så til at få den i spil, kan godt være lidt uoverskueligt. Med det her kursus, får du værktøjer til at arbejde med branding og identitet på en måde, hvor du kan gøre det meste selv.

Vi starter med at gennemgå forskelige programmer og APP’s, og de muligheder der er tilgængeligt. Derfra skal der produceres og vi får hentet de apps/systemer ned på jeres devices, som der skal arbejdes med.

Begge dage er med både individuelle opgaver og workshops, hvor man hver især får styr på det du har udfordringer med eller ønsker mere kendskab til.

Dag 1:

Der er mange ting at få styr på, når man beslutter at være selvstændig. Det er ikke altid lette beslutninger, og slet ikke når det kommer til at føle sig sikker på, om man nu vælger det helt rigtige. På dette kursus vil du komme til at arbejde med egen profil, drømme, energier og hvordan det har et udtryk. Vi kigger på det sammen med Jer, og i vil også skulle arbejde sammen i workshops, for at få vendt og drejet og set fra andre vinkler.

Du kommer til at arbejde konkret med din egen virksomhed, således at du får forståelse og værktøjer til dit videre arbejde med din og din virksomheds profil. Dagen vil være med skiftevis information, læring samt workshops.

Dag 2:

Hvordan implementere du din egen energi og DNA i din profil? På denne dag, får du værktøjer til at kunne lave mange af de vigtige ting, for at kunne varetage en brandingprofil.

Vi starter ganske enkelt med at gennemgå forskelige systemer. Derfra skal der produceres og vi får hentet de apps/systemer ned på jeres devices, som I gerne vil arbejde med.

Det er både individuelt og gruppearbejde, hvor man hver især får styr på det man mangler eller ønsker mere kendskab til, så du efterfølgende føler sig tryg ved at kaste dig ud i små produktioner.


OVERSIGT:

Strategisk kommunikation

Tribal Marketing?

Er din identitet tydelig og klar?

Hvorfor og hvordan med vision og kultur


Valg af medier

Medier (SO-ME)... hvem, hvad, hvor?

Vær forberedt/beredt


Virksomhedsdesign

Hvad er en visuel identitet

Gør det i den rigtige rækkefølge

Indhold i visuel identitet


Workshop & brainstorm

Intuitiv feeling

Do it well, do it yourself

Kreativ konceptudvikling af egen profil


Undervisere:

Birgitte Pliniussen
Har uddannelse fra Handelsskolen med speciale i markedsføring. Uddannet grafisk designer samt konceptudvilker. Arbejdet i over 20 år i reklamebranchen, og senere hen også uddannet clairvoyant vejleder.

Ghita Kuhlmann
Har tidligere undervist i Afsætningsstrategi samt Ledelse i Praksis og har gennem mange år arbejdet beskikket censor i begge fag samt i Afgangsprojekt Ledelse og Afgangsprojekt Handel og Markedsføring.

VÆRD AT VIDE

Sted:
Kristianlundsvej 1, 5400 Bogense (ind i skoven)


Du skal medbringe:

En computer/ipad/telefon el. lign

Skriveredskaber

Godt humør


Vi sørger for:

Frokost

Drikkelse - både koldt og varmt

Notesblok

God stemning

Bemærk: max 8 deltagere

Kr. 4.200,-

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nullam porttitor augue a turpis porttitor maximus. Nulla luctus elementum felis, sit amet condimentum lectus rutrum eget.

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com