5 UGERS AUTENTISK BRANDING FORLØB + BUSINESS SESSION

5 uger med intuitive indblik til hvordan du får fokuseret brandingen af din virksomhed, og hvordan du får mest mulig autentisk markedsføring ud over rampen med dig selv som hovedperson. 

Det bliver en kombination af autentisk branding viden, læring om diverse små programmer til hjælp med markedsføring, og mindset og clairvoyante indblik til dig og din business. Det hele er online - så du kan sidde hvor det skal være i universet…. I 5 uger kommer der indblik til hvordan du får fokus på, at din virksomhed og dig får fundet systemer og vilje samt handlekraft til at lade energi flytte ind og skubbe til overbevisninger, mønstre og eventuelle blokeringer der måtte være, i forhold til at være selvstændig i egen business. Ofte med kompromis af tid, selvkærlighed, opgaver til hjerne og hjerte og måske også til tider kompromis med drømmen.
Jeg er clairvoyant/seer/energiarbejder (kan bedst lide det sidste ord) - men det er det samme! Og samtidig er jeg rådgiver i branding og grafisk designer. Det er dyrt med branding - især fordi det er lidt en jungle! Behøver man overhovedet et logo…. Nææææ det gør man ikke… ej heller en designlinje. Det er lidt som personlig stil… du behøver jo ikke lækkert tøj, eller at se “godt ud”…. Men man føler sig anderledes, når man føler sig hel! Og det er DEN følelse vi skal hente op foran. Og for nogen er helhedsfølelsen og selvbilledet bare mere intakt, hvis det ser ud som det føles!
Men det er alt sammen noget vi tager fat i undervejs. For med det helstøbte viden, kan du meget bedre navigerer i din egen autentiske branding - og endnu bedre tiltrække og sorterer i energi! Hvilket er meget mere vigtigt end du måske tror?

DU FÅR ARBEJDET MED EN MASSE AF DINE INDRE VÆRDIER OG FÅR SMÅ FIF, IDEER, VIDEN OM PROGRAMMER MV SOM KAN UNDERSTØTTE DIN PROFIL OG BRANDING.


BOOMERANG BUSINESS TIL DEN INTUITIVE VIRKSOMHED DER STÆBER EFTER FRIHED
EMNER


Autentisk branding

Hvem er du og hvordan får du det implementeret i din virksomhed?

Frygt ikke dine ledetråde

Det handler om at navigerer i alle vores opgaver, ideer og den sparring og rådgivning der flyver om ørerne på os.

Medieluder eller diva

Lyder klamt, og det kan også føles lidt sådan! At være online/på præsentere sig også selvom man VIRKELUG har det svært ved at se, høre opleve sig selv online.

Intuitiv soulmission

Din mission, din sjæl og det hele koblet på dine tillærte talenter. Karmisk lærdom og visdom er altid til stede.

Markedsføring er en bitch

Det er faktisk ikke så svært og alligevel er det bøvlet. Opgaven skal gøres, og den gør ikke sig selv, hvad vælger du af løsning, for der er flere muligheder:

#Howto

Hvordan med foto, video og hvilket program til hvad - for du er nød til at kunne noget af det selv, vi tager en tur rundt i manegen af systemer!

Porten til din powerbank

At finde den power og det flow der skal til, for at kune balancere i det uvisse og samtidig have is i maven og stole på energien er en kunstart. Ved at arbejde koncentreret og bevidst med manifestation, forstår man måske mere om, hvad porte der skal åbne sig for at POWEREN føles ægte.

INFO:

5 uger med tæt opfølgning af dig og din business strategi og branding.


Kendskab til systemer og knowhow omkring strategi og programmer der letter din hverdag med markedsføring.

Adgang til mig og mine kompetencer og vidensbank med over 25 år i branchen.

Energetisk indblik og mulighed for at vi stiler skarpt på lige præcis dine udfordringer eller ønsker til materiale.

STARTDATO:

Den 6. september kl. 9.00-11.00

Kører i 5 uger hver mandag
Der er en facebookgruppe til forløbet, hvor al materiale bliver lagt ind + en business session.

Pris: kr. 3.333.-

(pris er incl. moms) Der skal være min. 5 deltagere for at forløbet bliver aktuelt.

TEMAER & #HOWTO

Movie, youtube, film
Foran kamera, performance
Design og visuel identitet og logo
Vibes og manifestation
Soul mission og kobling