FOREDRAG & WORKSHOPS

om spirituel identitet


FOREDRAG: INTUITIV IDENTITET

Et foredrag der giver indblik i selve ordet intuition, hvordan det i min optik sammensættes i en helhed. I mit materiale sammenfletter jeg egen livsmission med det menneske vi er og vores sammensætning af sjæl, sind og krop. Det kræver nemlig bevidsthed om alle tre dele, for at kende sin destination. Sjælens rejse - sindets opgave og vores personligheds ego sammen med den krop/hylster vi er blevet udstyret med. Hvordan behandler vi alle tre dele, så det kan hjælpe os i mål?

Pris: kr. 180,- pr. person

Bookning: kr. 4800,- + moms

Foredrag: 2 timer

FOREDRAG: INDBLIK I MIT SPIRITUELLE UNIVERS

I får lov til at komme en tur ind i mit hoved. Hvad foregår der derinde, og hvordan modtager jeg beskeder, som jeg kan bruge til den enkelte, virksomheden eller måske beskeder fra afdøde? Hvordan er mit fundament kommet til at se sådan her ud? Der er intet der er hemmeligt, og jeg deler gerne ud af al min viden - og der er selvfølgelig plads til intuitive indslag.

Pris: kr. 180,- pr. person

Bookning: kr. 4800,- + moms

Foredrag: 2 timer


WORKSHOP: SPIRITUEL IDENTITET

Den her workshop og til dels foredrag handler om universet, og den sammenhæng der er mellem os mennesker og det derude. Derudover vil i blive præsenteret for nogle materialer og forskninger, som er ret interessante i forhold til vores skepsis - for vi må erkende, at vi rigtig gerne vil have beviser. I vil gennemgå en meditation, hvor i møder jer selv og de guider, som altid er klar til at hjælpe jer i livet. Workshoppen skal give jer nogle værktøjer til at have kontakt til sjælen og hvordan flow kan tænkes og udøves. 

  • Sjæl & ego
  • Manifestation
  • Hverdagens værktøjer
  • Chakra - de indre energier har farver//lær at forstå symbolerne 

Pris: kr. 680,- pr. person incl. materialer

Bookning: kr. 6800,- + moms

Workshop: 4 timer

WORKSHOP: FENG SHUI

Indblik og overblik over energi der hvor vi bor eller arbejder. Vi skal arbejde med farverne påvirkning og ældgammel kinesisk viden om Qi. Vi tager udgangspunkt i egne modeller - der hvor vi bor eller arbejder og kigger på hvordan energien kan lettes, ændres i jeres hus/arbejdsområde.

Pris: kr. 680,- pr. person incl. materialer

Bookning: kr. 6800,- + moms

Workshop: 4 timer


SE HVORNÅR NÆSTE FOREDRAG ELLER WORKSHOP FINDER STED


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com