2022

ZELVKÆRLIGHED

Nu skal vi i gang - og det er hele vejen rundt. Vi skal grine, svede, spise, meditere, rense, og elske i et væk - og DU skal da med!

MÅLSÆTNING

Hvor DU gerne vil hen, er helt op til dig. Vi skal øve at sætte nogle mål, som er overskuelige og som giver endorfiner til hjernen på den gode måde. Vi træner både muskler og mentaltræning, for slet ikke at tale om sjælens anatomi!

PROCESSER

Processen er supervigtig for at komme fra A-B og mange gange bruger vi ganske enkelt ikke NOK energi på at forstå processens mekanismer. I dette selvkærlighedsprogram, kommer du til at arbejde med forståelsen af dette.

LAGKAGE

Ja.. det skal vi så nok ikke have for meget af - men vi kan inddele i en lagkage der hedder - krop, sind og sjæl. Der skal arbejdes alle tre steder, for har vi ikke HELE os med, så vil det kollapse, og den fiaskofølelse skal vi aller helst undgå. 

MED I PRISEN ER:

Inspiration og motivation gennem hele 2022 til selvkærlighed - powerboost, indre cellebearbejdning, manifestationsens kraft og alt muligt der har med selvkærlighed at gøre. Og det bestemmer jeg jo...

 
PRIS: 111,- PR. MDR.
YDRE OG INDRE TRÆNING
ALLE KAN VÆRE MED

Jeg er gået i gang, og du kan komme med. Det er ikke et NYTÅRSFORTSÆT, for de virker aldrig. Det er en lille lækkerhedsklub - det kan vi vel godt kalde det, hvor vi styrker musklerne, selvkærligheden,  immunforsvaret (især nu i disse coronatider), kroppens celler, hjernens power - vi skal sammen arbejde på både krop, sind og sjælen i et forløb henover hele året. 

Du kan springe af eller springe på toget - det er helt op til dig. Du køber en måned af gangen, og kan bare følge med, i det som der kommer ud i gruppen af forskellige tiltag. jeg vil inspirerer, holde små oplæg, du kan spørge om dit og dat, og har du brug for personlig vejledning, så kan det sagtens tilkøbes. LAD 2022 BEGYNDE... lad os starte hos os selv!