FEEDBACK


Det var en god dag og jeg er fuldt ud tilfreds. Det var fint tilrettelagt og jeg tror, at vore forskellige personalegrupper kom tættere på hinanden, specielt tror jeg, at TAP’erne nød dagen.

NORDFYNS HØJSKOLE / PERSONALEDAG

Tak for en nærværende, inspirerende og konceptudviklende formiddagsseance med jer begge. Super brugbart med de dybdegående drøftelser, jeres synsvinkler og professionelle indspark. Et anseeligt idékatalog har vi nu under armen til brug i formidlingen af vores fotografiske kunst.

VESTHOLM / Tue Holmgaard & Marianne Vesterled


IPSCenter Danmark har samarbejdet med Plinussen Grafisk, nu Navigazion, siden vores opstart medio 2015.

Det kan være vanskeligt med blot få ord eller linjer at fortælle eller beskrive samarbejdets omfang og udbytte heraf. Et enkelt ord kan måske sammenfatte det hele; Enestående!

Birgitte har været med fra den spæde start og har sat sit tydelige præg på vores profil, grafiske layout, på fortællingen, på udviklingen og meget mere.

I perioder hvor vi også har afprøvet andre samarbejder har Birgitte altid stået klar når vi er vendt tilbage med opgaver, hvad enten det har været af hoc opgaver eller mere omfattende som f.eks. layout af vores metode manual eller udvikling af nye brochurer, faktaark mv. Det altid at være tilgængelig uagtet hvilken vej vi har valgt, er højt værdsat. Med Birgitte starter samtalen altid som var det i går vi sidst så hinanden - og altid med den sprudlende "Birgitte energi" som skal opleves, ikke fortælles.

Birgitte har senest også arbejdet med sin egen personlige udvikling i forhold til det spirituelle område, som hun på fineste vis integrerer i virksomheden. Hvor andre måske kan synes det bliver lidt "fluffy" er min oplevelse, at det er en enestående egenskab hos samarbejdspartner som Birgitte, at vi også lige kan afstemme vores forehavende med de universelle energier.

Mine bedste anbefalinger til Navigazion.

Lars Olaf / IPSCenter Danmark

Disse to damer er en spring farlig kombination. Man bliver fuldstændig opslugt af deres entusiasme, viden og glæde. Man går fra et møde med dem fyldt med energi og lyst, lyst til at gøre noget..... Og huske at leve livet imens. Jeg føler mig så beriget af at kende dem. Tusind tak fordi I er, som I er.

Karen Kjær Cardel / LivsMagi


Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com