DESTINATIONS PROGRAM

Selvudviklingsprogram med læring om egen energi og metoder til at balancere i hverdagen med dit ego, personlighed og sjæl.

Destination er et mål - at nå hen til noget via en plan og med bagage, oppakning og helt helt sikkert et kompas og et kort. Og for ikke at fare vild eller blive bange og usikker så kan du tage en guide med - det er mig! Jeg tilbyder forskellige destinationer, hvor målet i sig selv ikke altid er nemt at se tydeligt, og måske er det ikke engang interessant for rejsen - processen? Måske skal man bare tage afsted, og så så finde nogle pejlemærker og ledetråde, og så vil du ende lige nøjagtig der, hvor det er meningen. Alle destinationsprogrammer indeholder også læring og øvelser vedrørende energi. Opgaven er at finde de værktøjer, som du skal bruge fra nu af.

BØRN

En intuitiv mentorordning til dit barn/unge menneske, som har brug for at finde "hjem" i egen identitet. Barnet er frygtsom eller har udfordringer og bøvl med at være til stede i sig selv, sammen med andre og føler sig derfor "forkert".

PERSONLIG

Personlig udviklingsrejse med fokus på din destination uanset om du står i en livskrise, eller bare gerne vil flytte fokus eller pejlemærke. Er du landet det "forkerte" sted og har brug for guidening i en proces mod ny destination?

GRUPPE//FAMILIE

Der er brug for kommunikation og en måde at komme i gang med det på, så der kommer forståelse og der bliver skruet og ændret på de sædvanlige processer. Der udarbejdes læring, workshops og samtale.

DU FÅR ALT DETTE:

  • 1,5 times session (online el. fysisk) pr. mdr.
  • Online sparring i privat gruppe (dig, mig & os)
  • Personlige energetiske indblik og sparring
  • Meditationer og rutiner (recept)
  • Øvelser og praktiske opgaver
  • Jeg giver et intuitivt indblik eller inspiration ca 2 x ugentligt i gruppen
  • Adgang til min energi og spørgsmål 24/7

DESTINATIONSPROGRAM

Kan også tilkøbes som firmaordning - kontakt mig da.

kr. 880,- pr. mdr.

Du binder dig for min . 4 mdr. 

EKSTRA

Har du brug for ekstra samtaler, healing eller måske en korttrækning, så kan de tilkøbes for 660,- pr. session 1,5 time

Intuitiv rådgivning & familievejledning


Intuitiv indsats med kobling af familievejleder og jeg selv. Vi laver en fælles indsats hvor i som forældre får værktøjer, og vi guider jer igennem processen, som selvfølgelig kan være både hård og ubarmhjertig. Der vil arbejdes med at ændre mønstre og på den måde åbne for blokeringer, som kan være svære at spotte på egen hånd.

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og finder værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Når vi opstarter et forløb, vil det være mig som familierådgiver der spotter indsatsen. Sammen med en intuitiv vejleder, og en sundheds rådgiver sammensættes sessioner, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie.

Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Der vil være samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder og sundhedsrådgiver.

Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer og retning.

KAN BRUGES I FORHOLD TIL:

Skoleværing

Skilsmisse

Konflikthåndtering

Samarbejde med institutioner mv.

Traumer i familien/barnet

Sygdom og trivsel

Dødfald

Ubalancer og disharmonisering


kr. 1100,- pr. mdr.

Vi aftaler forløb og behov