DESTINATION

Selvudviklingsprogram med læring om egen energi og metoder til at balancere i hverdagen med dit ego, personlighed og sjæl.

Destination er et mål - at nå hen til noget via en plan og med bagage, oppakning og helt helt sikkert et kompas og et kort. Og for ikke at fare vild eller blive bange og usikker så kan du tage en guide med - det er mig! Jeg tilbyder forskellige destinationer, hvor målet i sig selv ikke altid er nemt at se tydeligt, og måske er det ikke engang interessant for rejsen - processen? Måske skal man bare tage afsted, og så så finde nogle pejlemærker og ledetråde, og så vil man ende lige nøjagtig der, hvor det er meningen. 

STJERNEBARN

En intuitiv mentorordning til dit barn/unge menneske, som har brug for at finde "hjem" i egen identitet.

Siger barnet/den unge, at det hører stemmer, ser skygger, at det er bange når det er alene... og den slags? Barnet passer ikke ind i miljøet (skole, hjemme, børnehave el. lign), barnet har måske brug for støtte til at klare hverdagens støj og larm og føler sig måske ofte ensom.

Lad mig lige først sige - jeres barn fejler nok ingenting! Jeg var selv et sårbart og intuitivt barn, og havde heller ikke nogen at dele de her oplevelser med. Og man bliver bange, når voksne så hårdnakket påstår "jamen, der er jo ingenting" - eller gør barnet "unormalt" ved at påpege adfærden som fravigende, for så er man åbenbart rablende sindsyg? Hvis der ikke ligefrem er en diagnose der bekræfter, at der er noget konkret "galt". Så vil jeg våge at påstå, at barnet har spirituelle evner (antennerne ude), så som klarsyn, klarhørelse eller klarfølelse. Måske kan det ligefrem heale eller bruge sine evner andre steder - men de skal lige vide først, hvordan de bruger det her fantastiske redskab, og de voksne skal måske også lære noget NYT".

DIN REJSE

Personlig udviklingsrejse med fokus på din dine tillærte og medfødte evner og ikke mindst koblingen. 

Destinationen er dine drømme og ønsker for dit liv her og nu, for fremtiden og måske også for din familie, og kan have op til flere omveje eller genveje. Vi starter med en session, hvor vi dykker dybt - rigtig dybt. Vi er inde omkring mønstre og blokeringer, fra de bevidstheder du har med dig fra dette liv og tidligere liv. De er vigtig at spotte for at kunne vejlede hele dig, med den sjæl og det ego du har til rådighed.

Tidshorisonten er individuel, da nogen har mere brug for at arbejde med opgaver og indblik i mellem sessionerne. Eller har brug for tid til at kunne absorbere de indre mekanismer der igangsættes. Det er oftest sådan, at skrues der på en knap i maskineriet har det påvirkning andre steder - men det tager vi højde for og arbejder med i processen. Brug programmet til personlig udvikling, læring og indblik eller til din egen spirituelle rejse.


BUSINESSCOACH

Progressiv erhvervssparring og hvordan du skaber den bedste harmoni og kobling i livet.

At være PÅ hver dag, både i hjemmet og på jobbet. At skulle måle sig med Gud og hver mand - nok mest hver mand, egentlig, kan være opslidende. At være i felten, kræver overblik og indblik i sit eget væsen, og somme tider kan man bare ikke se skoven for bare træer. Ved at tilkoble en erhvervscoach, der som mig også er spirituel, intuitiv og som hver dag bruger det i min egen forretning, uanset om det er til de her sessioner eller til branding, vil måske give dig følelsen af at have en guide med dig. Som på en rejse - uden guide ser man noget, men overser måske noget andet. Med guiden kan du gå mere målrettet efter attraktionerne, eller spotte fælderne. Der kan være mange årsager til at erhvervscoaching er en super ide for dig - men det er nok nemmere lige at tage en snak om det først. Så gør vi bare det, og du kan føle dig tilpas med din beslutning. Det er det vigtigste. jeg har alligevel ikke lyst til at give til nogen der ikke vil modtage! Så find ud af det først, inden du beslutter noget.

SOULMATES

Parforholdet knager eller måske ikke er forholdet ikke helt så sprudlende som i ønsker jer.

Forhold og kærlighed kan gøre nullernaller og samtidig er det en af vores store ønsker at kunne mestre. Alle ønsker at blive elsket og at kunne elske, så har du et forhold du gerne vil bevarer, så kan de clairvoyante indblik give jer input for, hvorfor i to er på rejse sammen. Måske afklarer det også om rejsen sammen er slut? begge dele er afklarende og sundt for sind, krop og sjæl. 

Vi har tendens til at bide os fast i det vi kender, og det kan både være godt og skidt.  Vi kigger sammen ind i om alle samtaler skal være fælles eller nogle hver for sig? Det kan vi ikke vide endnu - men klarheden vil gøre godt i jer begge. Vi tager også fat i konkrete værktøjer og arbejdet med selvkærlighed og healing af hjertet. 

I skal begge ønske at arbejde med forholdet eller måske uddybe forholdet i et spirituelt kærligt rum, som giver jer værktøjer til at kigge bag ved hinandens essens.


Forløb og programmer er både personlig coaching, vidensdeling og intuition der sammensættes, ud fra dine præferencer og med dit eller jeres personlige mål i sigte. Forvent at der bliver omveje og pejlemærker vi skal ud og vende, inden målet er i sigte - hvor ærlighed og tillid er vejen for at kunne navigere på egen hånd.

kr. 880,- pr. mdr.

Du binder dig for min . 4 mdr. Har du brug for ekstra samtaler, healing eller måske en korttrækning, så kan de tilkøbes for 650,- pr. time

INDEHOLDER:

  • 1,5 times session (online el. fysisk) pr. mdr.
  • Online sparring i privat gruppe (dig, mig & os)
  • Personlige energetiske indblik og sparring
  • Meditationer og rutiner
  • Øvelser og praktiske opgaver
  • 24/7 mulighed til at kontakte mig
  • Jeg giver et intuitivt indblik ca 2 x ugentligt
  • OBS: Lav evt. aftale om at jeg kommer fast i din virksomhed

BALANCE & HEALINGS
KOMBIPROGRAM

Forløbet vil indeholde forskellige holistiske behandlingsmetoder. Dette kan være øvelser, energi medicin, selvhealing, cellearbejde, healing, clairvoyance, input på urter/kost/medicin. Sessionerne åbner for de blokeringer, som hæmmer sundhed og balance, og tillader ny energi og renset tilstand til en ny begyndelse eller ændret adfærd og helhedsforståelse for krop, sind og sjæl. 

Det handler om, at vi ikke blot symptombehandler, men kommer det spadestik dybere, og får nogle indsigter i hvorfor det opstår og hvordan du i så fald får rykket på den ubalance.

Balanceret og harmonisk livsførsel

Smerter som du ønsker udlignet

Sundhed på flere planer

Stress og aurabehandling

Indblik i karma og epigenetisk sammenhæng

Forløbet kører som et månedsabonnement med en ugentlig aftale med enten healing, samtale, stressbehandling, clairvoyance, øvelser og indblik i kost og bevægelse eller andet vi spotter på ruten. Hver session varer 30 min, som både kan være fysisk eller online. og som er 1 x om ugen.

3 timers samlet behandling pr. måned

 Pris: 1500,- pr. mdr.


BEHANDLERE PÅ KOMBIPROGRAMMET

METTE LOUISE · ENERGETISK BEHANDLER

Telefon: +45 30 30 26 12 · mail@mybalance.dk

www.mybalance.dk

BIRGITTE PLINIUSSEN · SPIRITUEL VEJLEDER

Telefon: +45 22 54 17 43 · birgitte@navigazion.com

www.navigazion.com