Intuitiv vejleder + familierådgiver

KOMBIPROGRAM

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og sammen finder vi blokeringer, mønster og dermed værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

I som forældre kan få indblik i egne mønstre og blokeringer, og der vil også være værktøjer til barnet (fra en vis alder). Når vi opstarter et forløb, vil det være en familierådgiver og jeg selv som intuitiv vejleder, der sammen sammensætter sessionerne/forløbet, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie. Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Forløbet vil være et mix af samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne, enkeltsessioner/samtaler og parsamtaler. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder. Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer, potentiale, identitet og destination. 

Team består af: Bjarne Dalhøj og Birgitte Pliniussen 

Program under serviceloven til kommuner og institutioner: Programmet sammensættes/aftales efter aftale og behov. Vi anbefaler at et forløb min. vil forløbe sig over 3. mdr.Vi arbejder bla. med børn der har skoleværing eller mistrives generelt eller par som er kørt sur i hverdagen. Kontakt din kommune eller skole om et samarbejde da det er muligt at sammensætte et unikt familieprogram sammen med kommune/socialrådgiver. Bed dem kontakte os for et personligt program der støtter jeres udfordringer bedst muligt

KONTAKT FOR SAMARBEJDSORDNING

Pris pr. time Kr. 550,-
Støtte til dit sårbare barn

Har i brug for en personlig og tillidsfuld støtte til et barn med særlige udfordringer. Mine kompetencer spænder bredt, og har over 20 års erfaring med børn der har haft særlige behov for støtte i perioder. Jeg kan kobles på i de antal timer ugentligt, som der er behov for. Det er vigtigt for mig at kunne arbejde med helhed og forståelse, så barnet og familien er motiveret til eventuelle forandringer eller input som også kan handle om at forstå sit "unormale" barn eller de udfordringer som barnet har svært ved at give udtryk for. 

Vejledning i parforholdet

Somme tider er det børnene der har udfordringerne (hvis man har børn) - men det kan også sagtens være de voksnes egne problematikker der smitter af på hele hjemmet. Vi oplever ofte, at man igangsætter undersøgelser på børnene, og også igangsætter diverse programmer til de her triste børn. Men man glemmer helheden! Mor og far skal også trives, ellers er det blot lappeløsninger, som ikke er holdbare i længden - ja, og helt ærligt -så er det spild af penge. Hullet vil være der hurtigt igen, så snart hjælpen slipper. Vi arbejder med helhed - at forstå den sammenhængskraft en familie er - og give dem unikke værktøjer, der er designet til deres familie, deres parforhold og deres barn.

Spirituelle børn

Har du mistanke om, at dit barn har særlige evner (evt. spirituelle evner, klarsyn eller ser spøgelser)? Du kan have sværtved at trøste barnet, og det siger ting, som du heller ikke selv "tror" på - eller kan hjælpe barnet med? Når man ikke selv kan forstå de her oplevelser, vil man ofte sige til barnet "der er ikke noget, skat" eller noget i den retning. Det hjælper bare ikke barnet! Ved at få værktøjer til at kunne være i den her verden med de evner, kan barnet undgå utroligt meget selvskade og dårligt selvværd. Nogle børn mister helt appetitten på livet, og vil helst heller ikke i skole eller sove. Men der er hjælp til dem. 

Pris pr. time Kr. 550,-

Kontakt mig evt. for Potentialeprogram, som også kan kobles på et barn eller en familie.

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com