GRUPPE SESSION

Er i en gruppe - evt. venner/veninder/kollegaer, som har lyst til at mærke energi sammen, og lade jer vejlede og blive guidet rundt i dette univers? Så kan i som gruppe tilmelde jer en fælles session, som både er med personlige indblik og øvelser. 


Jeg tager hele bulken på nakken af alt det jeg har viden og visdom omkring, og lander det i jeres energi. Jeg har ikke på forhånd valgt, HVOR vi skal henad, det lader vi jer og jeres energi bestemme. Det er en smule angstprovokerende IKKE altid at kende planen, men det er også befriende fedt. Jeg har ikke forberedt mine input i forvejen, da det er vigtigt at i får det i skal have, i den rigtige energi - det vil sige den cirkel der opstår. Jeg tager til gengæld alle mine kompetencer med, og så lader vi universet lande HVOR rejsen går hen. Jeg har derfor kort, sten, malergrej, øvelser og viden/visdom at dele ud af - så vi kan nå langt omkring i en verden af klarsyn, afdødekontakt, energiforståelse og medicin og meget mere. 

Gruppesession varer ca. 3 timer

Fra kr. 1.995,-

Er i flere end 4 personer (max 10) - er prisen kr. 550,- pr. person


Jeg tilbyder at tage ud til arrangementer eller fælles vejledning for flere. Kontakt mig, hvis i ønsker en temaaften, kursus eller forløb, så kan jeg sagtens sammensætte og prissætte det unikt til jer.


Se også Bealight.dk