FAMILIE MISSIONEN

Børn og familie vejledning på en intuitiv og rummelig facon. Du kan bruge mig til at spotte ujævnheder og få værktøjer til at arbejde internt i jeres familie, med børnene, med hinanden. Vi er lynhurtig til at give op, og tro at andre har skylden for vores egen "elendighed". Måske.... bare måske... er det ikke sådan det behøver at være. 


Støtte til dit sårbare barn

Har i brug for en personlig og tillidsfuld støtte til et barn med særlige udfordringer. Mine kompetencer spænder bredt, og har over 20 års erfaring med børn der har haft særlige behov for støtte i perioder. Jeg kan kobles på i de antal timer ugentligt, som der er behov for. Det er vigtigt for mig at kunne arbejde med helhed og forståelse, så barnet og familien er motiveret til eventuelle forandringer eller input som også kan handle om at forstå sit "unormale" barn eller de udfordringer som barnet har svært ved at give udtryk for.

Vejledning i parforholdet

Somme tider er det børnene der har udfordringerne (hvis man har børn) - men det kan også sagtens være de voksnes egne problematikker der smitter af på hele hjemmet. Vi oplever ofte, at man igangsætter undersøgelser på børnene, og også igangsætter diverse programmer til de her triste børn. Men man glemmer helheden! Mor og far skal også trives, ellers er det blot lappeløsninger, som ikke er holdbare i længden - ja, og helt ærligt -så er det spild af penge. Hullet vil være der hurtigt igen, så snart hjælpen slipper. Vi arbejder med helhed - at forstå den sammenhængskraft en familie er - og give dem unikke værktøjer, der er designet til deres familie, deres parforhold og deres barn.

Mit barn er sensitivt

Har du mistanke om, at dit barn har særlige evner (evt. spirituelle evner, klarsyn eller ser spøgelser)? Du kan have svært ved at trøste barnet, og det siger ting, som du heller ikke selv "tror" på - eller kan hjælpe barnet med? Når man ikke selv kan forstå de her oplevelser, vil man ofte sige til barnet "der er ikke noget, skat" eller noget i den retning. Det hjælper bare ikke barnet! Ved at få værktøjer til at kunne være i den her verden med de evner, kan barnet undgå utroligt meget selvskade og dårligt selvværd. Nogle børn mister helt appetitten på livet, og vil helst heller ikke i skole eller sove. Men der er hjælp til dem - og de er faktisk ganske unikke.


Pris pr. session Kr. 950,-

Kontakt mig evt. for Mentorprogram, som er et forløb der kobles på et barn eller en familie.

87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY 


TILMELD HER

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com