BARNETS ENERGI

Børn og familie vejledning på en energetisk og rummelig facon. Jeg kan spotte ujævnheder og give værktøjer til at arbejde internt i jeres familie, med børnene og med hinanden. Vi er lynhurtig til at give op, og tro at andre har skylden for vores egen "elendighed". Måske.... bare måske... er det ikke sådan det behøver at være. 

Mit barn er sensitivt!

Sensitivitet har mange forklædninger, og de ender ofte i systemet som forskellige diagnoser. Jeg oplever ikke altid at det er nødvendigt at havne der. Jeg har en mistanke om, at børn ofte har særlige evner (evt. spirituelle evner, klarsyn eller ser spøgelser)? Derfor kan du have svært ved at trøste barnet, og det siger ting, som du heller ikke selv "tror" på - eller kan hjælpe barnet med? Når man ikke selv kan forstå de her oplevelser, vil man ofte sige til barnet "der er ikke noget, skat" eller noget i den retning. Det hjælper bare ikke barnet! Ved at få værktøjer til at kunne være i den her verden med de evner, kan barnet undgå utroligt meget selvskade og dårligt selvværd. Nogle børn mister helt appetitten på livet, og vil helst heller ikke i skole, spise (eller spiser for meget) eller sove. Men der er hjælp til dem - og de er faktisk ganske unikke væsner med et kæmpe potentiale.

Pris pr. session Kr. 950,-

Kontakt mig evt. for Mentorprogram, som er et forløb der kobles på et barn eller en familie.


Jeg tilbyder at tage ud til grupper eller fælles vejledning for flere. Kontakt mig, hvis i har en gruppe der ønsker en temaaften, kursus eller forløb, så kan jeg sagtens sammensætte og prissætte det unikt til jer - også i samarbejde med familierådgiver eller behandler.

Se evt. Bealight.dk