INDSIGTER

Har du brug for et indblik i noget du står i her og nu, hvor du mangler lidt guidening eller en pejling, så er dette her en mulighed, for at tappe ind i et specifikt område. Det er vigtigt at sige, at jeg ikke spår om din fremtid men bruger mit klarsyn til at se mulige forhindringer eller blokeringer, som gør, at du har det so du har det. oftest kontakter man mig, når noget bøvler, og det bøvl vil man gerne have væk - men hvis du forventer at jeg kan fjerne det for dig, så er det ikke min opgave. Min opgave er at hjælpe dig med at spotte, og mærke, HVAD eller HVOR der er noget du kan kigge på og arbejde med. På den måde lærer du at tackle livet - forstå din egen energi, og det er den øvelse der er vigtig for mig at levere. Det er en gave at give sig selv de indsigter og læring, så du kan leve i flow og balance.


MEMO SESSION

Jeg dykker ind i dit spørgsmål eller nuværende situation. Jeg indtaler hele sessionen med lidt guidening til hvorfor jeg føler eller mærker det jeg gør. Samtidig med at jeg indtaler, tegner jeg Illustrationer af de input der kommer - det kan bla. være årstal, symboler med - det det føles som puslespilsbrikker der skal lande. Det hele er lidt som en rebus, hvor jeg henter det hele først, for at koble det hele. Der vil være svar, input, opdagelser, også opdagelser der ikke endnu er et svar til. Dette er ikke en fysisk sceance.

Se evt: Identitets session

Pris: kr. 650,-

Optagelsen vare ca. 45 min. + tegning


MENTOR SESSION

I denne telefoniske session, taler vi om det der rører sig ved dig lige nu. Sessionen er naturligvis koldt på intuition, og hvis der dukker noget op undervej, vil jeg naturligvis trække det ind i samtalen. Som udgangspunkt er samtalen baseret på indblik, erfaring, læring, hvor du har brug for at blive løftet og guidet i din proces lige nu. Denne type session kan bruges til at koble på anden selvudvikling så som slankekur, vandeændringer eller indblik i nogle uhensigtmæssige mønstre mv.  Du har måske deltaget i nogle af mine andre programmer tidligere, men har brug for en "REFILL" - en snak der kan fastholde fokus eller opdage og opløse en eventuel blokering.


Pris: kr. 550,-

Samtalen tager ca. 1 time og foregår kun pr. telefon - facetime


LIVSTRÆ

Dit personlige livstræ - eller en gave til en der virkelig skal have en personlig gave. Jeg tegner intuitivt, og de farver der bruges, er indblik og viden om din udvikling, områder der har været såret mv. Et aftryk af dig, din personlige energi med alt det livet har budt dig. Sammen med træet kommer der et mantra eller en beskrivelse af hvorfor det netop er DE farver der er kommet frem.


Pris: kr. 450,-

Str. A3 - kan sendes hvor køber betaler fragten


ORACLE KORT

En lægning hvor du enten giver et specifikt område/spørgsmål eller lader mig spørge ind til  hvad der er vigtigt for dig at vide nu. Lægningen er en blanding i mellem de beskeder der kommer fra kortene og fra de clairvoyante input der kobles på fra mig.
Hele lægningen optages som video og sendes til dig via Dropbox.

Jeg bruger kort til livets daglige input og til at verificere følelser, tanker og opgaver både privat og karrieremæssigt.

Pris: kr. 450,-

Optagelsen kan vare fra 35-50 min.


FENGSHUI

Vi omgiver os også med energi i de møbler vi vælger og de rum om er rammen for et energiarbejde. Og alt arbejde er energiarbejde. Det handler om hjemmet, kontoret og måden som energi kan "flyde" på. Jeg tilbyder at komme ud og teste rum, et hus eller en virksomhed for "god energi". Kontakt mig for mere info.


Pris pr. time: kr. 650,-

87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY