ONLINE SESSIONER

Har du brug for et indblik i noget du står i her og nu, hvor du mangler lidt guidening eller en pejling, så er dette her en mulighed, for at tappe ind i et specifikt område. Det er vigtigt at sige, at jeg ikke spår om din fremtid men bruger mit klarsyn til at se mulige forhindringer eller blokeringer, som gør, at du har det som du har det. Min opgave er at hjælpe dig med at spotte, og mærke, HVAD eller HVOR der er noget du kan kigge på og arbejde med. På den måde lærer du at tackle livet - forstå din egen energi, og det er den øvelse der er vigtig for mig at levere. 

Jeg dykker ind i dit spørgsmål eller nuværende situation. Jeg indtaler hele sessionen med lidt guidening til hvorfor jeg føler eller mærker det jeg gør. Samtidig med at jeg indtaler, tegner jeg Illustrationer af de input der kommer - det kan bla. være årstal, symboler med - det det føles som puslespilsbrikker der skal lande. Det hele er lidt som en rebus, hvor jeg henter det hele først, for at koble det hele. Der vil være svar, input, opdagelser, også opdagelser der ikke endnu er et svar til. Dette er ikke en fysisk sceance. Du vil modtage lydfilen efterfølgende, så har du den til at høre igen og igen, da mange ting vil give mening over tid.

Pris: kr. 450,-

Optagelsen varer ca. 45 min.

I denne online session, taler vi om det der rører sig ved dig lige nu. Sessionen er naturligvis intuitiv, og hvis der dukker noget op undervej, vil jeg naturligvis trække det ind i samtalen. Som udgangspunkt er samtalen baseret på indblik, erfaring, læring, hvor du har brug for at blive løftet og guidet i din proces lige nu. Denne type session kan bruges til at koble på anden selvudvikling, så som slankekur, vandeændringer eller indblik i nogle uhensigtmæssige mønstre mv.  Du har måske deltaget i nogle af mine andre programmer tidligere, men har brug for en "REFILL" - en snak der kan fastholde fokus eller opdage og opløse en eventuel blokering.

Pris: kr. 550,- pr. time

Du bestemmer længden af sessionen som foregår pr. telefon - Facetime  eller andet online medie.


87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY