IDENTITETS SESSION

Identitets session kan bruges til både børn og voksne. Du får indblik i livet, karrieren eller familien her og nu, hvor du får belyst problematikker, potentiale, blokeringer og mønstre med konkret clairvoyant indblik og bevidsthed om din identitet og mission eller måske udfordringer og muligheder. Når du går herfra vil du i meget højere grad have nogle indsigter og dermed mulighed for at gribe fat  i helhed i livet.

Sådan foregår det - i grove træk

Jeg tuner ind i din kerne, og beder dig derfor om ikke at sige for meget - det skal ikke være en tolkning, eller opfattes således. Jeg henter nogle informationer, som er vigtige lige nu og her i dit liv. Ting som du måske slet ikke havde fået øje på, eller troede var vigtige. Når det er spottet og hentet, kan jeg finde på at stille et par spørgsmål der handler om emnet. Jeg tegner ofte imens (ikke altid, det kommer lidt an på, hvor informationerne kommer fra). Det vil føles som en masse fragmenter - en masse pieces, som skal stykkes sammen. Og det gør vi sammen, for at opdage det som er vigtigt for helheden. Vi afslutter sessionen med helt konkrete spørgsmål, hvis de er opstået undervejs, somme tider kommer der konkrete værktøjer du kan bruge i den kommende proces.

Jeg mixer lidt af alle mine adgange, og jeg tillader at sige det der kommer ufiltreret og uden tolkninger. Men du kan også ønske at sessionen skal indeholde noget bestemt. Dette skal gerne aftales i forvejen, så vi tidsmæssigt kan koble det på.

Vi aftaler lidt om, hvad du ønsker og hvor meget vi skal kigge ind i, så du har en ca tidsestimering på din unikke session. Jeg vil helst vide så lidt som muligt, så jeg kan tune ind i din indre kerne uden for meget "støj". Jeg guider undervejs og giver dig muligheder for at bruge hele spektret - du betaler for grundsession som typisk vare ca. 2,5 time - dertil kan du tilkøbe følgende timer billigere.


Session kan foregå fysisk - via Skype, FaceTime eller telefonisk.

Pris kr. 1500,-

STUDIERABAT // Pris: kr. 950,-

Grundsession 2,5 timer + 30 min 
inkl moms - efterfølgende time kr. 500,-

Sessionen kan indeholde:

  • Indblik i tidligere liv og karmiske bindinger/blokeringer
  • Besøg og input fra Akasha arkivet
  • Healing
  • Tarotkort//kortlægning
  • Brug af pendul
  • Klar viden/hørelse/følelse
  • Afdødekontakt
  • Kanalisering

BETALING


87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

FAKTURA ELLER MOBILEPAY 


Sessioner kan foregå i hjemmet (kørselstillæg på 100,- pr. time). Går sessionen over tid, vælger du om du vil stoppe eller have mere input, eller evt. afslutte med at lægge/trække tarotkort. - dette koster kr. 500,- pr. efterfølgende time. Bare husk at sige det - jeg siger til, når tiden er slut - herefter vælger du, om der skal hentes mere. (Kan naturligvis kun ske, hvis der er plads i kalenderen)