IDENTITETS SESSION

FAMILIEN // BØRN // KARRIERE // SJÆLSMISSION // DESTINATION


Identitets session kan bruges til både børn og voksne. Du får indblik i livet, karrieren eller familien her og nu, hvor du får belyst problematikker, potentiale, blokeringer og mønstre med konkret clairvoyant indblik og bevidsthed om din identitet og mission eller måske udfordringer og muligheder. Når du går herfra vil du i meget højere grad have nogle indsigter og dermed mulighed for at gribe fat  i helhed i livet.

Børn & Unge

Har du et barn eller et ungt menneske (teenager) der ofte tynges af afmagt, angst, stemmer eller står uforstående over for nogle ting i deres hverdag, som i ønsker belyst. Det vigtigste her hos mig, er at klæde barnet på så verdenen måske kan virke mindre brutal, og barnet tillader sig selv at leve sit liv fuldt. Jeg oplever mange "stjernebørn" som har brug for at vide noget om det de ikke forstår - især hvis de selv er spirituelle, og måske ikke har nogle omkring sig, der helt forstår. De bliver nemlig bange/angste - og måske er det slet ikke nødvendigt.

Healing

Jeg arbejder med kroppen og giver den ro og healing.  Jeg modtager beskeder som jeg leverer ufilteret og kærligt. Samtidig arbejder healingen med bestemte fysiske områder, som oftest kobles med informationer fra dine celler, mønster og blokeringer. Det skaber en helhed og er samtidig en super behagelig tilstand, hvor du overgiver dig til den energi der er til stede. Jeg guider dig hele vejen, og løsner op for de blokeringer, der opstår. Jeg kan også finde på at spørge dig om noget, fordi jeg står med et svar, om kræver en indgang. Vi afslutter seancen med kort samtale og kobling

Afdøde og tidligere liv (beregn min. to timer)

Her arbejdes der et lag dybere, hvor vi henter information fra sjælens mange liv og egen mission og retning. Oplevelsen er en blanding af clairvoyance og kanalisering. Dybere information der omhandler hele din kerne - sammensætning af din familie/læring og dine kompetencer kontra indre viden/visdom. I sessionen henter jeg de informationer der er gavnlig for dig lige nu, men vi dykker også ind i karmiske bindinger, som er vigtige for dig at forstå, så dine egne mønstre kan ændres, eller at din mission står mere skarpt.

Sessionen kan indeholde:

  • Indblik i tidligere liv og karmiske bindinger
  • Besøg i Akasha arkivet
  • Healing
  • Tarotkort//kortlægning
  • Brug af pendul
  • Klar viden/hørelse/følelse
  • Afdødekontakt
  • Kanalisering

Sådan foregår det - i grove træk

Jeg tuner ind i din kerne, og beder dig derfor om ikke at sige for meget - det skal ikke være en tolkning, eller opfattes således. Jeg henter nogle informationer, som er vigtige lige nu og her i dit liv. Ting som du måske slet ikke havde fået øje på, eller troede var vigtige. Når det er spottet og hentet, kan jeg finde på at stille et par spørgsmål der handler om emnet. Jeg tegner ofte imens (ikke altid, det kommer lidt an på, hvor informationerne kommer fra). Det vil føles som en masse fragmenter - en masse pieces, som skal stykkes sammen. Og det gør vi sammen, for at opdage det som er vigtigt for helheden. Vi afslutter sessionen med helt konkrete spørgsmål, hvis de er opstået undervejs, somme tider kommer der konkrete værktøjer du kan bruge i den kommende proces.


Vi aftaler lidt om, hvad du ønsker og hvor meget vi skal kigge ind i, så du har en ca tidsestimering på din unikke session. Jeg vil helst vide så lidt som muligt, så jeg kan tune ind i din indre kerne uden for meget "støj". Jeg guider undervejs og giver dig muligheder for at bruge hele spektret - du betaler for grundsession som typisk vare ca. 2 timer - dertil kan du tilkøbe følgende timer billigere.

KØB CLAIRVOYANT ADGANG I ET POTENTIALEPROGRAM

Session uden fysisk healing kan foregå via Skype, FaceTime eller telefonisk.

Pris kr. 1250,-

STUDIERABAT // Pris: kr. 750,-

Grundsession 2 timer + 15 min inkl moms - efterfølgende time kr. 500,-


87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

BETALING MED FAKTURA ELLER MOBILEPAY 

Sessioner kan foregå i hjemmet (max 20 km - ellers kørselstillæg på 100,- pr. time). Går sessionen over tid, vælger du om du vil stoppe eller have mere input - dette koster kr. 500,- pr. efterfølgende time.logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com