SENSITIVE BØRN & UNGE

Jeg arbejder helt konkret med læring, viden og værktøjer til sensitive børn og unge. Kontakt mig for et forløb - se også under DESTINATION eller et samarbejder der skal styrke både barnet, forældre eller eventuelt undervisere.

Sensitivitet er en styrke

Det føles meget sjældent som en styrke hos barnet, at være sensitiv. Barnet føler ikke at det passer ind, hverken i skolen, familien, vennegruppen. Deres eneste ønske er egentlig bare at være "normal", for de vil sjældent have nok problemer til en specialskole, men trives som regel meget dårligt i en helt almindelig skole. De fleste børn og deres familier har ofte været hele rumlen igennem - psykolog, forskellige Kids forløb, udredning og et hav af socialrådgivere. De har fortalt deres historie så mange gange, at de ikke har lyst til at gentage mere, da det ribber op i alle følelser. De skammer sig og har skyldfølelse over at familien skal igennem det her ståhej.

Hvad er det så at jeg kan byde ind med?

For det første var jeg selv et meget sensitivt barn, og havde mange af de samme problematikker. I min barndom var det bare ikke noget, man rigtig gjorde noget ved. Man fik bare lov til at falde lidt ned mellem sæderne, og selv finde en vej. Dernæst har jeg i 21 år arbejdet med børn der har "andre talenter", og som har forskellige udfordringer, som giver dem små ar på sjælen og mavepustere. I stedet for at lave udelukende behandling, vil jeg lave workshops og undervise i værktøjer som børnene og de unge mennesker kan bruge resten af deres liv. På den måde vil de have nemmere ved at skabe relationer, stole på sig selv og andre og giver sig selv FRI. De kan på den måde tage ansvar for deres retning og være medspiller i stedet for at være en brik der enten står i vejen eller bliver flyttet med igen og igen.

Emner vi kan arbejde med

Der er forskellige indgangsvinkler til at arbejde med sensitivitet, så alle kan være med. Det kan være alene for børnene, for en hel klasse/gruppe, for familier, for ansatte der arbejder med de her børn/unge? Det I skal vide er, at jeg bruger MIG og vi laver en aftale inden jeg troper op. I den aftale forventningsafstemmer vi og laver et oplæg til det produkt i har brug for. I er altid hjertelig velkommen til at kontakte mig for en snak, om det her er noget i kan bruge. 

SAMARBEJDE MED SKOLER, INSTITUTIONER & KOMMUNER
  • Timebasis
  • Enkeltpersoner eller i grupper
  • Temadage
  • Familie
  • Foredrag
  • Workshops

Kontakt mig for et forløb, som ekstern konsulent, hvor jeg kobles på et program, forløb eller en behandling. Jeg tilbyder både gruppearbejde samt personlige sessioner - også i en kombi.

Kreativ Magiker · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com