IDENTITETS SESSION

PERSONLIG // BUSINESS // BØRN

Spirituel Identitets session

Denne session er til dig, som har lyst til at udforske din egen identitet, og kigge dybere, fremad og bagud. Og ikke bare bagud i dette liv, men i hele din sjæls historie. Jeg er en multikunstner, der på magisk vis, spotter mig frem til det som ligger lidt i skyggen, og det som du har brug for at få belyst, for at kunne navigerer i livets udfordringer og sjælens mission. Jeg kigger ind i helbred, helhed, overbevisninger og giver dig et slags "kort". Vi henter en masse informationer ned, som er gavnlig for din egen forståelse af dine reaktionsmønstre og overbevisninger.

Jeg har forskellige værktøjer, som jeg trækker frem i løbet af sessionen, og jeg tillader at der kommer det, som er bedst for helheden i denne session. Og helt ufiltreret, leverer jeg de billeder der opstår, eller de følelser jeg bliver guidet til at hente. Der kan komme afdøde, andre energier, dine energier og information om din krops, din sundhed eller andre vigtige elementer - alt sammen for din helhed og balance. 

Hvad du vil bruge informationenerne til er din opgave, jeg tolker ikke på beskederne, og har heller ikke en holdning til hvordan du vælger at bruge dem til. Det er dit puslespil, jeg giver dig brikkerne og du samler det til en helhed. Du skal forstå helheden for at billedet giver mening, derfor giver jeg aldrig færdige billeder - men jeg giver dig mulighed for at skabe det du ønsker, ud fra dine brikker.

Disse identitets sessioner er enkelt sessioner baseret på et indblik her og nu. Jeg tillader at hente al informationen ned, og derefter bliver du/jer involveret i samtalen og vi kan dreje ind på konkrete elementer, som er dukket op i det nedhentede materiale. 


Session kan foregå fysisk - via Skype, FaceTime eller telefonisk. 
Sessionen tager 2 timer + intro ca. 15 min

Pris kr. 1.500,-

Sessioner kan foregå i hjemmet (kørselstillæg på 100,- pr. time). 

KONTAKT MIG HVIS:


Du mangler indsigt i forhold til helbred og 

Hvis du har brug for helhedsbillede af en situation.

Hvis du ønsker at kende din sjæls færden og mission

Hvis du ønsker at starte en business, men har brug for overblik

Hvis dit barn har det svært, og det vrider i dit hjerte
Splittelse i familien eller forholdet

Hvis du har mistet og savner, og ønsker at bearbejde sorgen

Hvis du selv gerne vil arbejde med energi, men har brug for en tillidsperson i opstarten eller et indblik til årsag eller tvivl.SPIRITUEL
ART SEANCE

En session med henblik på at få skabt et spirituelt Art Work, enten som plakat, eller billede. Når al information er hentet ned, samles alle hints, og jeg vil derefter skabe et helt unikt billede til jer. Jeg vil både male, tegne og fotograferer, eller illustrerer, så billedet er en kombination af tekniske færdigheder og håndmalede elementer. I modtager et udkast, og sammen styrer vi det i mål, så det også passer ind i jeres smag og energi. Essensen er det vigtigste at fange, at kunne mærke helheden og arbejde på, at ego'et ikke må tage over på processen.

Prisen indeholder:
Session 2-3 timer
Udarbejdelse af et personligt ArtWork design
Tilretning + rådgivning omkring materiale

Kr. 4.400,-