FIRMA TRANSFORMAZION

Hvis noget ikke virker, så få det fixet - eller giv værktøjet, så personen selv kan lære at gøre noget ved det!

VIRKSOMHEDENS FUNDAMENT STABILISERES

Ved at tage et kig ind i virksomheden som helhed eller personer kan virksomhedends vigtigste ambassadører trives optimalt og dermed skabe merværdi på alle fronter. Ledelse handler om at kunne få medarbejdere til at føle sig, som en del af noget større og vigtig for helheden. Der er ingen tvivl om, at havde det været en maskine der gik i stykker, så ville man straks reparerer den, for den er vigtig for produktionen! -I virkeligheden er alle de ansatte virksomhedens vigtigste aktiver og også de vigtigste reklamebannere for dig som virksomhed. Så sørg for at DET er smurt og køre optimalt.

PROGRAM

Samtaler online,  i virksomheden eller hos mig, der fremmer trivsel og støtter dine ansatte i hverdagens stress. En medarbejder der ikke trives, uanset om det er på jobbet eller i hjemmet er ikke optimalt for nogen af jer. Ved at spotte, hvorfor der er stress eller mistrivsel, kan der også findes en løsning og værktøjer til opgaven. I bestemmer om ordningen må benyttes i arbejdstiden eller om det er en mulighed der gives, men hvor medarbejderen bruger sin egen tid. Vi sammensætter et program der passer til jer.

INTERN

Jeg skal have mulighed for at være i et rum, hvor der også skal kunne være en briks. Briksen bruger jeg til de ansatte, som har svært ved samtale med øjenkontakt, eller som har brug for mindfull indblik. Ved at benytte meditation og healing i behandlingen, kan jeg arbejde dybere med den ansatte og give endnu bedre værktøjer. I kan have en ordning med en fast dag pr. uge/måned eller i kan bestille en dag, når i synes i har behov. Sørg for at booke mig ind i god tid.

HVAD ER MULIGT?


PROGRAM

En medarbejder har brug for et løft, pga stress, livskrise, ændring af struktur i jobfunktion eller lign. Programmet sammensættes til den enkelte og vi aftaler forløbets længe, tidspunkter og sted for sessioner.


INTERN

Jeg kommer og er i virksomheden (som en massør eller bogholder) - hvor medarbejdere kan booke sig ind til trivselsbehandlinger og samtaler (overrækkelse af værktøjer). Vi aftaler en ordning, der passer til jeres størrelse og behov.


DNA DIAGNOSE

Hvordan har fundamentet i virksomheden det? Er der spottet revner der skaber fugt i fundamentet... måske en indsats ville være tilrådeligt. Det skaber værdi for både brand, medarbejdere og udvikling og mindsker dårlig lugt.

PROGRAM

Interval på sessioner er individuelt og aftales pr. medarbejder. Prisen er for 10 sessioner - ekskl. moms

 • 45 min. sessioner/behandlinger
 • Online eller fysisk hos mig
 • Aftalte intervaller
 • Sparring, livskrise, indblik
 • Metoder og værktøjer

INTERN

Behandlinger i virksomheden, hvor ansatte booker sig ind på dagen. Flexibel helbredsordning - ekskl. moms pr. dag

 • 30/45/60 min. behandlinger
 • Internt i virksomheden
 • Samtale, indblik og helbred
 • Holistisk helhedsform
 • Metoder og værktøjer
 • 8 timer i virksomheden pr. dag
KONTAKT FOR VIRKSOMHEDSORDNING