DIN DESTINATION

Selvudviklingsprogram med læring om egen energi og metoder til at balancere i hverdagen med dit ego, personlighed og sjæl.

Destination er et mål - at nå hen til noget via en plan og med bagage, oppakning og helt helt sikkert et kompas og et kort. Og for ikke at fare vild eller blive bange og usikker så kan du tage en guide med - det er mig! Jeg tilbyder forskellige destinationer her på siden, hvor målet i sig selv ikke altid er nemt at se tydeligt, og måske er det ikke engang interessant for rejsen - det er processen der er vigtigst?

BØRN

En intuitiv mentorordning til dit barn/unge menneske, som har brug for at finde "hjem" i egen identitet. Barnet er frygtsom eller har udfordringer og bøvl med at være til stede i sig selv, sammen med andre og føler sig derfor "forkert".

PERSONLIG

Personlig udviklingsrejse med fokus på din destination uanset om du står i en livskrise, eller bare gerne vil flytte fokus eller pejlemærke. Er du landet det "forkerte" sted og har brug for guidening i en proces mod ny destination?

GRUPPE//FAMILIE

Der er brug for kommunikation og en måde at komme i gang med det på, så der kommer forståelse og der bliver skruet og ændret på de sædvanlige processer. Der udarbejdes læring, workshops og samtale.

DU FÅR ALT DETTE:

 • 1,5 times session (online el. fysisk) pr. mdr.
 • Online sparring i privat gruppe (dig, mig & os)
 • Personlige energetiske indblik og sparring
 • Meditationer og rutiner (recept)
 • Øvelser og praktiske opgaver
 • Jeg giver et intuitivt indblik eller inspiration ca 2 x ugentligt i gruppen
 • Adgang til min energi og spørgsmål 24/7

DESTINATIONSPROGRAM

Kan også tilkøbes som firmaordning - kontakt mig da.

kr. 880,- pr. mdr.

Du binder dig for min . 4 mdr. 

EKSTRA

Har du brug for ekstra samtaler, healing eller måske en korttrækning, så kan de tilkøbes for 660,- pr. session 1,5 time

INDDANNELSES EXPEDITION

8 MÅNEDERS 1:1 EXPEDITION MED MESTRING AF INTUITION & ENERGI

Dit personlige livsvejsproces, hvor du kan dykke ind i den elementære grundviden og udvide horisonten med værktøjer, og metoder om intuition, energi og evner. En viden om sig selv, som er forudsætningen for at komme helt ind i sin egen essens. Vi har her sammensat en unik mulighed for at tage på en helt særlig expedition af termer og viden omkring intuitiv og spirituel livsførsel, som du kan kombinere med din praksis eller job.

Du har et indre kald i dig! Du føler at der er noget "større" eller "mere" som trækker i dig, men kan måske ikke beskrive HVAD det er? Vi mener at vi kan supplere din energi og evne med dybere viden og energetiske værktøjer til at inddrage i dine personlige processer og til at udbygge din energetiske værktøjskasse.

Når du tager på expedition til dit univers sammen med Navigazion, kender du ikke destinationen fra begyndelsen. Du får konkret viden og opgaver til at arbejde med nogle elementer som er nøje udvalgt til din helheds rejse og med øje for processens forviklinger og skarpe vendinger. Jeg er hele tiden klar til, at hente nyt ned, og give det videre til dig.

Tag på denne expedition alene eller spørg nogle du stoler på og har tillid til, om de vil teame op. Min erfaring siger, at gruppedynamik er godt, hvis gruppen er fortrolig og ikke skal bruge krudt på at matche op. Gruppen har ansvar for at aftale datoer internt sammen med mig. Der skal blot være 4 i gruppen, så opnår i også en personlig rabat.

Jeg arbejder med mange indgangsvinkler til at arbejde med energi. Det vil sige den indre cellebaseret viden, den ydre påvirkningsenergi, samt healingens kraft og vi er omkring både krop, sind og sjæl og mange forskellige behandlingsmetoder, som kan kombineres med både indre og ydre energi. Jeg tager udgangspunkt i mange af de kendte videnskaber, både dem med evidens, forskning og dem som bare har gået fra mund til mund gennem generationer.

Jeg er din guider hele vejen, og du har 24/7 adgang til min ekspertise og vejledning. Kender du ikke dine energier endnu, så er det en mulighed at stifte bekendtskab med alt det du har til rådighed hver eneste dag. Du vil have både viden og viljen til at kunne manøvre i egen helhed og med den viden søsætte endnu flere af dine ideer med dit mod som pejlemærke.PRIS. 22.200,-

Kender du flere som du gerne vil tage på expedition med, så er det også muligt. Du sammensætter selv din gruppe min. 4 pers. Max 8. personer. Laver du en gruppe selv, vil hver person i gruppen kunne få en rabat på kr. 4.000,- pr. person.

OM DIG

 • Ser dig selv som lysarbejder?
 • Du har altid følt dig "anderledes".
 • Du ved grundliggende, at du har brug for spiritualitet i dit liv, men måske ikke hvordan?
 • Du skal være 18 år eller derover.
 • Du er interesseret i helbred, energi, epigenetik, livsformål og adfærdsmønstre.
 • Du vil ikke lade frygt eller mangel på mod stå i vejen for dit liv mere.
 • Du ønsker at føle dig fri og at kunne spotte ubalancer.
 • Du ønsker at dine evner kunne vejlede dig endnu bedre, og tale "sproget".
 • Livet har givet dig hårde kår, men ved at vide HVORFOR, kan du bedre leve med "læringen".
 • Du går fra at være offer til at være kriger!
 • Din sjæl kalder på forandring.

DU MODTAGER

 • Materiale udarbejdes til din expedition
 • Notesblok
 • Expeditions facebook gruppe
 • Du modtager Lightworker GRATIS
 • Intro session på 3 timer for at afklare expeditionens opstart og retning
 • Online chat og lives i gruppe
 • Udarbejdelse af balance ur og frekvensbarometer
 • 6 unikke læringsmoduler, udarbejdet specielt til dig/gruppen - ialt 18 timers 1:1 læring
 • Opsamlingssession med overblik samt strategisk tilretning og pejling - halvvejs.
 • Evaluering samt GRADUATE diplom med særlig specificering af evner og læring.

NYSGERRIG

Så kontakt mig, så du kan spørge om alt det du har i dine overvejelser, og vi kan også kigge ind i dine energier og fornemme om du er klar til Expeditionen. Der er flere forhold der gør sig gældende, for om din rejse skal udskydes, eller du er klar, parat til at gå i gang med det samme.
 1. Er du i ubalance og bøvler på hjemmefronten?
 2. Har du en drøm om at arbejde spirituelt?
 3. Er du medicineret eller syg?
 4. Kan du afse tiden til at arbejde med materialet og os.
 5. Er økonomien et problem?
 6. Hvornår vil du starte?
 7. Hvis og hvis og hvis....
Lad os tale om det, måske er vi det rigtige valg for dig: 
Ring 2254 1743

KOMBI
Intuitiv rådgivning & familievejledning


Intuitiv indsats med kobling af familievejleder og jeg selv. Vi laver en fælles indsats hvor i som forældre får værktøjer, og vi guider jer igennem processen, som selvfølgelig kan være både hård og ubarmhjertig. Der vil arbejdes med at ændre mønstre og på den måde åbne for blokeringer, som kan være svære at spotte på egen hånd.

Hvis hverdag og job skal hænge sammen, er det vigtigt at familielivet er i flow og balance. Et kombi forløb til familien kan være gavnligt for at se verden fra et nyt perspektiv, få værktøjer til at håndtere stress og depression, som ofte er følge af mistrivsel eller pres. Måske har dit barn fået tildelt en "diagnose", som det kan svært ved at begribe og forstå? Måske har der været et traume, skilsmisse, mistet eller på anden måde sorg, som har vendt op og ned på livet? Sammen med familien skabes der bevidsthed om mønstre og finder værktøjer til hverdagen og til fremtiden.

Når vi opstarter et forløb, vil det være mig som familierådgiver der spotter indsatsen. Sammen med en intuitiv vejleder, og en sundheds rådgiver sammensættes sessioner, øvelser og workshops. Der er ikke faste moduler i det her program, da processerne er individuelle og derfor tilpasses den enkelte familie.

Der vil være opsyn og sparring imellem sessionerne. Der vil være samlinger, hvor hele familien er samlet med både børn og voksne. Nogle sessioner er med familierådgiver alene, ligesom der er sessioner der foregår samlet eller alene med vejleder og sundhedsrådgiver.

Programmet sammensættes unikt til den enkelte familie, hvor familien selv er på banen i forhold til processer og retning.

KAN BRUGES I FORHOLD TIL:

Skoleværing

Skilsmisse

Konflikthåndtering

Samarbejde med institutioner mv.

Traumer i familien/barnet

Sygdom og trivsel

Dødfald

Ubalancer og disharmonisering


kr. 1100,- pr. mdr.

Vi aftaler forløb og behov