SCEANCER

Jeg kommer ud til jer, med al den energi jeg overhovedet kan pakke ned i kurven

INTUTIVE ARRANGEMENTER

Energien er ofte højere og mere intens i grupper, ganske enkelt fordi der er flere om at samle og løfte. Vælger i at bestille en gruppeseance eller en workshop, så taler vi om i forvejen, hvad i ønsker at vi skal kigge på og arbejde med. Det kan være en højfrekvens session med individuelle indblik eller en konkret workshop med læring? Jeg her herover nogle emner som kunne være omdrejningspunkter for vores timer sammen.  Vi kan også lade energien guide os, og se hvor vi lander? Du kan bruge disse gruppe workshop som firma til at få medarbejdernes intuition til at åbne sig og give det plads, til en venneoplevelse, partnerløft eller familieløft, hvor der er flere deltagere til at påvirke energien. Der er ikke begrænsninger på, hvad der kan lade sig gøre.

Seance//workshop - 2 timer

kr. 2500,-
(Jeg overholder naturligvis Corona restriktioner  - inc l. kørsel op til 50 km) 

Ønsker i et særligt arrangement eller seance - dette kan også være en spirituel ceremoni jeg skal facilitere for jer, så kontakt mig. Jeg vil rigtig gerne være energien bag og sørge for, at alle får en helt særlig og unik oplevelse. 

BIRGITTE@NAVIGAZION.COM - 22 54 17 43

SAMARBEJDE OG FREELANCE 

Er jeg til salg... JA DA!!! Så længe jeg kan JUSTIFY MY NAME - det vil sige at jeg kan / vil lægge navn til opgaven og helheden. Det er ENORMT vigtigt for mig, og ellers er jeg ikke den rette, men det skal vi nu nok finde ud af. Og ja - jeg vil super gerne samarbejde om alt der handler om at gøre noget på nye måder. Så skulle i have brug for den evne - sådan i blå. læse mere her på linket, eller bare ring/skriv - så er det næsten nemmere for mig, at tune ind i JERES / DIT behov!