IDENTITET

SESSION // ARTWORK // HEALING

IDENTITETS SESSION

Denne session er til dig, som har lyst til at udforske din egen identitet, og kigge dybere, fremad og bagud. Og ikke bare bagud i dette liv, men i hele din sjæls historie. Jeg er en multikunstner, der på magisk vis, spotter mig frem til det som ligger lidt i skyggen, og det som du har brug for at få belyst, for at kunne navigerer i livets udfordringer og sjælens mission. Jeg kigger ind i helbred, helhed, overbevisninger og giver dig et slags "kort". Vi henter en masse informationer ned, som er gavnlig for din egen forståelse af dine reaktionsmønstre og overbevisninger.

Jeg har forskellige værktøjer, som jeg trækker frem i løbet af sessionen, og jeg tillader at der kommer det, som er bedst for helheden i denne session. Og helt ufiltreret, leverer jeg de billeder der opstår, eller de følelser jeg bliver guidet til at hente. Der kan komme afdøde, andre energier, dine energier og information om din krops, din sundhed eller andre vigtige elementer - alt sammen for din helhed og balance. 

Hvad du vil bruge informationenerne til er din opgave, jeg tolker ikke på beskederne, og har heller ikke en holdning til hvordan du vælger at bruge dem til. Det er dit puslespil, jeg giver dig brikkerne og du samler det til en helhed. Du skal forstå helheden for at billedet giver mening, derfor giver jeg aldrig færdige billeder - men jeg giver dig mulighed for at skabe det du ønsker, ud fra dine brikker.

Disse identitets sessioner er enkelt sessioner baseret på et indblik her og nu. Jeg tillader at hente al informationen ned, og derefter bliver du/jer involveret i samtalen og vi kan dreje ind på konkrete elementer, som er dukket op i det nedhentede materiale. 


Session kan foregå fysisk - via Skype, FaceTime eller telefonisk. 
Sessionen tager ca 2 timer + intro ca. 15 min

Pris kr. 1.500,-

Sessioner kan foregå i hjemmet (kørselstillæg på 100,- pr. time). 

INDGANG TIL SESSION


Boost til helbred og værktøjer til selvhealing

·

Hvis du ønsker at kende din sjæls færden og mission

·

Er dit barn er et stjernebarn

·

Energi session med indblik i karma, mønstre og forhistorie koblet på nutid.

·

Egen spirituel opvågning og indblik til dette

·

Sjælsmission i livet og jobbet.

SPIRITUEL
ART SEANCE

Få skabt dit unikke spirituelle Art Work, enten som plakat, lærred, plade, tapet eller hvad det nu skal være på, som passer til dig/jer. Jeg vil både male, tegne og fotograferer, eller illustrerer, så billedet kan være en kombination af grafik og håndmalede evne. Sessionen bruges som brainstorm samtidig med at det er et indblik i din helhed og karmiske helhed. 

Prisen indeholder:
Session/konceptudvikling 2-3 timer
Udarbejdelse af et personligt ArtWork design
Tilretning + rådgivning omkring materiale

Kr. 3.300,-

Pris er ekskl. materialer