ACT//SHARE

”At rejse er at leve” – fordi det giver inspiration og ny viden. At blive inspireret er det, der fører til, at man får lyst til at gøre ting på en ny måde, lære noget nyt. Vi kan blive inspireret hver dag, hvis vi vender blikket ud mod nye horisonter, - tør stævne ud mod ukendte farvande, hvor nye oplevelser venter.

PEPTALKS der på en nærværende og løs facon inddrager tilhørerne i vores egne liv og erfaringer. Vi kommer med alle mulige bobler, som vi kombinerer i den rette kontekst. For hvem er vi i virkeligheden? Vi er jo alt muligt, for vi har begge levet længe nok til at have begået masser af fejl og oplevet masser af sejre. Vi har også måtte tage svære beslutninger og igen også forsøge at navigere i alt det, vi møder hver eneste dag. Vi bliver somme tider fristet, og andre gange kommer vi også i tvivl – men hvordan kommer vi videre, og ikke bare går i stå lige pludseligt? 

Hvornår ved vi, at vi gør det ”rigtige”? Ja – det er godt at vide, og det er her, vi gerne vil invitere med ind i de processer, der sker, når vi står overfor valg på vores vej. Om at kunne risikere at miste, om at tage ansvar for handlinger og finde det altoverskyggende mod til at leve og øse ud af erfaringer, der ikke altid er dem, vi allerhelst vil fremhæve.

Vi kan ikke tale om noget, vi ikke ved noget om, men vi synes efterhånden, at vi ved en del om at finde mod til at træde derhen, hvor vi altid har os selv med.

BRUG OS EKSEMPELVIS TIL

Kickstart på møder, facilitator til udvikling, starten på dagen, afslutningen på den gode event eller måske et indspark til netværket eller til organisationen.

Kontakt os eventuelt for et personligt oplæg, og vi laver gerne en PEPTALK skræddersyet til jer - eventuelt også med en workshop koblet på.


Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com