Et forløb særligt udarbejdet til dig, som ønsker at forstå det intuitive sprog så du kan kommunikere og forstå denne anden dimension. Et sprog der kan anvendes i eget liv såvel som til at skabe rød tråd i en erhvervsprofil samt i livets gåder.

Denne uddannelse handler om at koble det der er dig sammen med din sjæls mission og din medfødte evne. Vi kommer til at arbejde de mange forskellige indgange der er til dette indblik. Alt dette for at koble så meget sammen som muligt - da alle de forskellige indblik er med til at give meget præcise beskeder til dig. Se dette her som et stykke værktøj - du kan sagtens have nogle faglige kompetencer, som du har tillært dig. Ved at forstå dette ekstra "sprog" kan du koble det med alt det du allerede kan, og dermed styrke dine arbejdsmetoder. Så denne uddannelse gør dig ikke til clairvoyant eller healer el.lign. Den giver dig denne ekstra dimension, til alt det du allerede er og gør.

De 10 mdr. har to månedlige dage med et forudbestemt emne, som jeg tuner ind på undervejs. Det er vigtigt at det ikke vælges på forhånd, da der kan opstå ny viden i forløbet, som gør at det ikke kan besluttes på forhånd. Og for at skabe et så individuelt forløb som muligt, er alle input nødvendige. Indholdets tilrettelæggelse vil afhænge af deltagernes energi og fokus.

Din vej

For at understøtte dine personlige evner bedst muligt, er meningen med forløbet, at kunne sammenkoble det du allerede kan, med at kunne kode eller forstå de beskeder der kommer til dig. Der er ikke én måde at modtage universets beskeder på, så derfor skal der øves. Når vi har fundet din tilgang og det du allerede ved, begynder vi at bygge på - så din personlige tilgang bliver finpudset og skarp. Dette vil også blive opdaget i de personlige clairvoyanser og sessioner, som i modtager af mig i forløbet. Vi øver på hinanden i starten og jeg vil guide jer undervejs, og følge jeres interne og eksterne processer på tæt hold. I er altid velkommen til at spørge om og det er vigtigt for mig at understrege, at det er jeres evne der skal styrkes og dyrkes - og jeg tror på at holdet automatisk tiltrækker dem der skal bruge denne meget personlige tilgang, og a de evner og veje der mødes her, har en særlig connnection. 

Sundhed, Børn & Unge

Arbejder du med sundhedssektoren eller måske med børn og unge mennesker. Så kan denne evne til at føle det de føler og hente info der gavner enten patienten eller barnet/unge menneske gøre en proces lettere og gavne processer. Børnene har altid ligget mig på sinde, og jeg har over 20 års erfaring med koblingen fra voksen til barn og imellem børn. Denne gave har skubbet mange børn ud i deres livs eventyr og givet dem mod til at være dem de er kommet for at blive. Så denne vinkel er vigtig for mig.

Karriere

Der er et modul der handler om at skabe sin karriere vej. Hvordan sørger man for at bruge sig selv, være og blive synlig og balancerer sig selv sammen med at man skal kunne koble sine evner med det job der samtidig skal udføres. Opgaven her er at opdage DIN vej og dit sprog. Vil du gerne selv kunne være behandler eller modtage klienter, så er det også vigtigt at kunne kigge ind i forretningsmodel og derfor vil arbejde med konceptudvikling også komme på banen, for dem af jer, der ønsker dette.Forløbet indeholder: 

 • 10 x to-dages aftenmoduler
 • 5 x individuelle sessioner hvor der arbejdes kun med dig og dine evner og det du gerne vil bruge det til. (dem planlægger vi individuelt).
 • Personlig forum (kun dig og mig), hvor der arbejdes konkret med dine evner og muligheder i processen.
 • Fælles forum, hvor alle kandidater kan bruge hinanden, sparre sammen. Jeg bruger også forummet til at lægge input og små videoer mv.
 • Øvelse med klienter (hvis man ønsker det)
 • Gæsteundervisere til enkelte moduler

Emnerne i de 10 måneder:

 • Personlige indgang og adgang
 • At modtage beskeder: Hvordan modtager du dine beskeder? Og læring i at forstå sproget.
 • Universel grundforståelse: Grundforståelse for universet, og hvordan vi arbejder med krop, sind og sjæl.
 • Energiarbejde: Clairvoyance (syn, høre, føle) - healing - afdødekontakt - kanalisering.
 • Meditation: At finde indre ro og bruge denne til adgang. Evt også hvordan du selv kan meditere eller skabe et meditativt forum for andre.
 • Kobling: Hvordan kobles din evne ind i det du allerede gør?
 • Kinesisk qi: Feng Shui - medicin - chrakra
 • Rense og oplade: Sæt rummet og klargør og rens dig selv.
 • Visdom: Gammel viden kobles med moderne shamanisme og diverse alternativ behandling.
 • Business: Det handler om at være bevidst om egen kerneydelse, og hvordan du kombinere den spirituelle vejleder med dit virkes/opstart.

DATOER

Opstart på moduler og følgende datoer kl. 16.30 - 21.00
Modul 1 - 20.-21. september
Modul 2 - 19. - 20. oktober
Modul 3 - 16. - 17. november
Modul 4 - 14. - 15. december
Modul 5 - 18. - 19. januar
Modul 6 - 8. - 9. februar
Modul 7 - 8. - 9. marts
Modul 8 - 5. - 6. april
Modul 9 - 10. - 11. maj
Modul 10 - 7. - 8. juni // eksamen + afslutning

Den første ratebetaling/indskud er på 1800,- som ikke tilbagebetales hvis du melder fra efter tilmelding.

Eksamen og efterfølgende ceremoni med 

diplom overrækkelse og let tragtement


EARLY BIRD

frem til 1/3-2020 kr. 18.000:

Normalpris Kr. 24.000,-

Kan betales i rater (aftales på forhånd) -  max 10 personer min 5
Prisen er incl. frokost, kaffe/te bord med forskelligt til ganen


TILMELDING// RESERVER EN PLADS

Der vil være en introsamtale inden opstart og du vil modtage betalingslink eller faktura efter tilmelding


logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com