SUPERVISION

Få konkret sparring og rådgivning på denne klippekortsordning. Ordningen kan bruges når du skal fastholde din nuværende profil med sparring af designopgaver og ideudvikling til bla kommende indsatsområder på eksempelvis marketings- og ledelsesniveau. 

Supervisering (Personlig eller virksomhed) her bliver du guidet med samtaler, møder eller rådgining i forhold til at styre eller opretteholde en designprofil eller strategi.

Der skal dog bestilles tid til dette på forhånd, så vi kan være forberedte på samtalen. Der afsættes som udgangspunkt min. 1 time til supervision.
Bestil tid på telefon 2391 2594 eller mail act@navigazion.com

Med denne ordning er i sikre på at der er helhed i jeres profil fra inderst til yderst. 

  • Ledelse, ansættelser, samtaler, interne processer mv.
  • Grafiske designs, kataloger, flyers, messematerialer mv.
  • Facilitering af møder
  • SoMe elementer og sparring på den strategiske udformning
  • Rådgivning omkring grafiske linjer samt ideer til profilering

Projekter:
Ved større projekter kan der aftales brug af klippekort. Dette afhænger helt af projektets omfang og type.

Sådan foregår det...

  • Du betaler kun pr. minut, og får en oversigt over brugte antal timer i alt. Lige inden klippekortet udløber vil du modtage en mail om der skal tankes op, eller du vil stoppe efter de brugte timer. Klippekortet har ingen udløbsdato, og skal derfor ikke bruges inden for en hvis tid. Dette er fordelagtigt til mindre og mellemstore virksomheder.
  • Navigazion har 3 arbejdsdage til produktion - ved større opgaver aftales der nærmere.
  • Har du brug for at få din opgave ind som en hasteopgave - altså før andre opgaver som må skubbes - det vil sige fra dag til dag, så vil der blive klippet dobbelt tid af kortet. Det vil sige - tog opgaven 30 min, vil opgaven blive noteret 60 min.
  • Det er muligt at mixe dit Klippekort med design produktion og supervision af ansatte.
  • Køb rådgivning på tid. Har du evt. brug for at få afklaret et par tanker, en ide eller er du i tvivl om du overholder egne "spilleregler" for din identitet. 

I FÅR 10 TIMERS GRAFISK FACILITERING, SUPERVISION OG SPARRING FOR...

Kr.  6.250,- ekskl. momsPriser er ekskl. moms og materialer. 
Klippekortet kan ikke bruges til konceptudvikling - nydesign (eksempelvis nyt logo) - udarbejdelse af designlinie og profiloptimering. 
Klippekortet er udelukkende til produktion i eksisterende designprofil og supervisionsamtaler med medarbejdere eller ledelse.

Interesseret i denne ordning?

Indtast i nedenstående formular, hvis i ønsker, at vi skal kontakte jer. Så finder vi ud af jeres behov, og hvordan i ønsker at have en fast guide i jeres identitet både internt og eksternt i jeres firma. 

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com