ONLINE PROGRAM

UNIVERSET KALDER

Brug dette forløb til at hente information til din indre kerne og forstå grundfundamentet i din personlighed og intuition. 

Ofte føler man sig meget alene på sådan en udviklingsvej, hvilket er det jeg vil forsøge at undgå med denne gruppe. Du har et indre kald i dig! Du føler at der er noget "større" eller "mere" som trækker i dig, men kan ikke beskrive HVAD det er. Jeg vil henvise til indblik i spiritualitet - læs og bliv muligvis genkendt her.

Er du i tvivl om hvad der ligger til dig i det spirituelle univers, så start her. 6 mdr. med forskellige indgangsvinkler, hvor du på et online forløb, kan finde tillid og mulighed for at skabe din egen åbning. I løbet af de 6 mdr, vil vi sammen arbejde med nogle gruppe temaer, som alle vil have gavn af at vide mere til og om. Derudover vil der være et personligt aspekt, hvor du som deltager, får en personlig session (1 time), når det passer bedst ind i dit program. 

Jeg vil vejlede i forhold til, hvornår det vil mest fordelagtigt for dig i processen. Alt i alt vil vi komme til at berører gammel visdom, sjælens mission, tidligere liv og karma, hvad er energi helt generelt. Hvordan undgår vi at miste os selv i en moderne fortravlet tid? Og hvordan lærer vi at forstå de mønstre som både skaber balance og ubalance på samme tid?

Vi vil her samle ego/rationel tankegang og hjerne med sjæl/følelser og hjerte.  Gruppen foregår online i en støttende facebook gruppe med vedrørende temaer. Vi er her alle sammen med forskellige formål og missioner, dem skal vi udforske og udvikle. Min opgave er at støtte og puffe til jer hver især, og give jer de input der er brug for. Man kan altid spørge i gruppen, og jeg vil svare hurtigst muligt. Somme tider kræver spørgsmålet at jeg logger på situation eller personen, for at guide bedst muligt. 


Forløbet indeholder:

 • Adgang til modulernes materialer online
 • Interne workshops og opgaver med spirituelle grundsten der er tilpasset gruppen og den enkelte.
 • 1 x Personlig session
 • Lukket gruppe med opgaver, livesessioner og personlig sparring

Adgang til 6 moduler med disse temaer

Model 1: At manifestere og visualisere, tidslinje og flow
Modul 2: Farvernes betydning og dybde og energi
Modul 3: Værktøjer og hjælpemidler i hverdagen
Modul 4: Ego & sjæl - hvor kommer sjælen fra
Modul 5: Genkendelse af sjælen og indblik
Modul 6: Tidligere liv og karma. Blokeringer og mønstre

Du får indblik i:

 • Meditationen kraft
 • Farvernes betydning til selvhealing
 • Forskellige spirituelle input på klarsyn, hørelse, følelse, healing, afdødekontakt.
 • Kontakt med guideteam
 • Inblik i englekort
 • Pendul og energi
 • Og meget mere... alt efter gruppens dynamik og ønsker.
Du kan gå i gang med dette program, når det passer dig, og hoppe ind i gruppen. Dem der er der, vil være i forskellige niveauer, og det er til gavn for alle, at der er forskelige niveauer og dermed støtte.

BETALING

Pris: 3.800,- // 700,- pr. mdr

 

87deccbe-6762-4557-93bd-da8b4b80f7c2png 487137

Betal hele beløbet på én gang og spar kr. 400.

 

Hold øje med flere kurser og workshops, og hold dig ikke tilbage med at spørge. Jeg vil hjertens gerne lave den workshop, som du lige drømmer om - det skal blot indeholde den intuitive tilgang koblet med identitet og destination. Så taler vi nemlig samme sprog!


logo_gyldenpng

Kreativ Magiker · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com