PEPTALKS

Det her er nogle af vores bud på en oplivende og inspirerende PEPTALK. Har du en ide eller noget du ønsker vi skal vride lidt i - så kontakt os. Vi vil hjertens gerne lave det der passer til jeres budskab, så længe det stadig passer med vores egne værdier og synspunkter.


BOOK VORES PEPTALKS

Vi laver PEPTALKS (foredrag) der handler om det vi laver. Så det kan være alt fra, at...

  • Være foredragsholder
  • Design, smag og retning
  • Iværksætteri og alt det, der ligger bagved
  • Ledelse eller selvledelse
  • Performance på både internt og eksternt niveau
  • Markedsføring i alle afskygninger
  • Grafik og hvad det kan
  • Workshops og brainstorm der vil noget
  • Helhedstanke i forretning og meget mere.

Brug os eksempelvis til kickstart på møder, facilitator til udvikling, starten på dagen, afslutningen på den gode event eller måske et indspark til netværket eller til organisationen. Kontakt os eventuelt for et personligt oplæg, og vi laver gerne en PEPTALK skræddersyet til jer. Ring for priser.


Med kniven i ryggen

Kender du til at få saboteret dine projekter, din retning og din mission. Det kan være din virksomhed, som møder intern modstand, hvor opstår den?

Kollegaerne der måske ikke er så kollegiale alligevel og én ender med at stå med kniven i ryggen. Hvad gør man? Hvad gør man, som dem der spotter sabotøren, dem det går ud over og ikke mindst som lederen i situationen? Alt i alt skal vi ind og tale om ærlighed og mod.

WHY: Hvordan støtter du bedst dit team, så det faktisk ER et team. En virksomheds generelle profil kan være på spil, når en sabotør kommer i mål med sin mission. Det værste er, at sabotøren ikke altid ved at det er ham/hende? Hvem kender ikke til den psykopatiske chef eller kollega og hvad er forskellen på bevidst krigsførsel samt behovet om at være bedre end alle andre og psykopatiske træk? 

HOW: Men hvad er udfordringen? Og hvordan løser man sådan en situation som leder (og kollega)? Skal lederen automatisk bare fyre modspilleren for at få ro på holdet? Eller kan der være andre løsninger? Hvor langt skal man eksempelvis gå for at beholde en nøglemedarbejder, selvom personen er modspiller på holdet? Tør du høre mere? For det kræver lidt mod at konfronterer ”sabotøren” – og vi har nogle værktøjer til at spotte vedkommende og handle på det.


Type: Peptalk // Tid: 2 timer


Perfekt at være uperfekt

Ingen er perfekte og alle har udfordringer, basta. Med forskellige indgangsvinkler og lidt humor peger vi på os selv – alt det vi slet ikke kan og alt det vi sagtens kan. Vi tager tossede beslutninger med ro i maven, og teer os åndsvagt med et smil på læben. Læs mere

Justify your name?

Kan du 100% stå inde for den du er, eller vælger ikke at være? Hvem er du, hvordan gør du, hvorfor gør du, kan du lide det du ser/gør/tror, og ved du med dig selv, om du går den rigtige vej? Hvordan ved man i det hele taget det - og findes der et svar? Læs mere

Er du uperfekt? Selvfølgelig er du det, for lige meget hvor meget mennesket forsøger at skabe det perfekte liv, så er der faldgrupper og masser af fejlvurderinger. Det er oftest i fejlene, at man opdager det geniale, så derfor skal man måske ikke være så bange for fejl. 

WHY: Hvorfor synes vi i det hele taget at det er værd at tale om, at være uperfekt. Det vil vi fordi vi hele tiden møder alle dem der ønsker at være perfekte. Bemærk ordet ”ønsker” i denne sammenhæng. For hvorfor ønsker vi i det hele taget det? Og hvem har opskriften på, når noget er helt perfekt.  

HOW: Vi vil tage fat i egen barm, ikke bogstaveligt, men med egne erfaringer i livet og blotte alle egne fejl og mangler, og gribe om tabubelagte emner som skilsmisse, tossede valg i livet både på det personlige og i karrieren. Der er vel rigeligt at tage fat på, og måske kan du genkende en masse i dig selv på den rejse.  

Har vi den rigtige opskrift – nej det tror vi ikke. Men vi har nogle meget generelle emner, som alle kan spejle sig i, og det er tilladt at spørge, komme med input – om ikke andet så får vi helt sikkert grint, grædt eller noget helt andet – for det vil vise sig, at vi alle sammen bare er menneskelige med alle de fejl vi også består af.

Tid: 1.5 time // Type: Peptalk foredrag

Selvfølgelig er du dig. Men er du så den du ønsker at være? Er du i det hele taget bevidst om, HVEM du vil være og hvordan du kommer i mål med sådan en storslået plan om at kunne være tydelig og autentisk.  

WHY: Der tales rigtigt meget om at være autentisk og om at turde være sig selv. Og rigtig mange mener at have fundet nøglen til den version af sig selv, som de ønsker at være. Nogen er i stand til det, for andre føles det som en rolle – og er den så autentisk? 

HOW: Vi kommer til at gå direkte til kernen af personligheden og sjælen. For hvordan hænger de to ting sammen? Når noget eller en person har en sjæl, hvad taler man så konkret om? Vi har et bud på beskrivelsen af både sjæl og personlighed, og hvordan du bruger begge dele til at navigerer som dig i DIT liv.


Tid: 2 timer // Type: Peptalk + små opgaver


Det ser skide godt ud, Chef

Forstå hvorfor den visuelle identitet ser ud som den gør? Hvad afspejler den og er der steder i identiteten hvor der er mismatch i forhold til den organisation i er, eller ønsker at være? Det handler om værdier, kulturen i organisationen, mod og succes, ja, og meget andet.

Kampen om magten – hvem vinder?

Hvilken type leder foretrækker du? For vi kan vel ikke have mere end én måde at gøre tingene på. Eller kan vi? Handler det om at være vinderen eller at være på det vindende hold?

Vi kender det godt – at stå med et produkt i hånden eller se et foto af noget, og så har vi allerede en følelse og en tanke inde i hovedet. Det er derfor mediebranchen er kernen i mange virksomheders visuelle identitet. Men kan sådan en identitet stå alene? Ikke hvis du sørger os. En identitet er en DNA streng af mange tråde der er bundet sammen, og er der bare en enkelt tråd der mangler, så er DNA’et ikke komplet – og der mangler noget. Men hvad?  

WHY: Alt for ofte bliver en visuel identitet skabt ud fra en designers egen tankegang og tolkning af en organisation. Og det skaber helt klart vildt flotte identiteter, som mange kan identificere sig med. Nogle gange er alt godt – og andre gange halter det med skroget. 

HOW: SKROGET? Ja skroget – det som man bygger hele sit skib på. Det som skal kunne bære mandskabet videre ud til fjerne destinationer – og gerne i god behold. Med mange år i mediebranchen og de metoder der bruges indenfor marketing generelt, vil vi give et indblik i forståelsen af hele den identitetstankegang, som kan være redningskransen på ethvert skib. 


Type: Peptalk // Tid: 2 timer

Type: Peptalk + workshop // Tid: 4 timer

WHY: Hvorfor taler vi om type af ledelse? Fordi der er flere måder at være leder på, men hvordan finder vi ud af, hvad der er den bedste for både ansatte og lederen selv (og dermed også for organisationen).

HOW: Vi tager fat i begreberne omkring ledelse og lederskab, og krydrer det med egne erfaringer – både som leder og som ansat under forskellige ledere. Der kommer nogle eksempler på fejl, vi har gjort, og måske kan vi finde nogle eksempler på nogle gode ting, som vi også gerne vil dele.

Type: Peptalk // Tid: 2 timer 

Type: Peptalk + workshop // Tid: 4 timer

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com