LIVSLÆRING

At lære er at leve. Det er en livslang opgave, som sker både bevidst og ubevidst. Bliv kaptajn i dit eget liv, så du selv bestemmer din destination og selv styrer retningen.

Du opnår balance i livet, når du først og fremmest har balance i dig selv. Du ved hvem du er og du ved hvad du er. Du kan stå ved, hvad dine handlinger og tanker er, fordi du accepterer dig selv på godt og ondt. Du ved, at der skal være en sund balance mellem følelse og fornuft, når du tager beslutninger. Din fornuft hjælper dig med at finde fakta, som kan give dig sammenligningsgrundlag, og du stoler på din egen dømmekraft, når du kan mærke, hvad den rigtige beslutning er. Du stoler på din intuition som en hjælp til din hverdag.

Det er ikke længere en stressfaktor at skulle tage beslutninger, for du har accepteret, at du er også bare et menneske, der kan tage fejl, men du sørger for at lære af det. Du sørger også for, at andre lærer af det. Ved at være i balance skaber du en ro omkring dig, og det er med til at sikre stabiliteten - selv når verden omkring os ændrer sig konstant. Balance i livet vil medvirke til, du bliver et bedre menneske, der kan hjælpe andre, så de også kan få balance i livet.

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com