Vi guider jer på plads med de muligheder og mulige forhindringer, der kan ligge i den proces. Vi tager ikke beslutninger for jer, men hjælper jer på vej, til den beslutning, der er bedst for jer. Det handler om overblik, proces og ikke mindst tillid.


KURSEN PÅ JERES VIRKSOMHEDSDESIGN?

Vedligeholdelse af organisationer og projekter der gerne vil helt ind til kernen af virksomhedens kultur, værdier og fremtoning.

Det lyder super smart - og det er det faktisk også. Når din virksomhed skal rykke sig fra ét sted til et andet, skal du kende retningen, målsætningen og have styr på alle ideerne. Ved indblik i egen design og kommunikation, enten i en opstartsperiode, eller når der i en eksisterende virksomhed er tid til fornyelser og forbedringer, så er det hér, I tager fat i os - og så designer vi! Der er mange måder at gøre det på, og der er ikke rigtigt nogen facitliste - ikke andet end den som virker rigtigst for jer - og man er ikke i tvivl, når man rammer hovedet på sømmet.

For at kunne designe virksomhedens retning finder vi frem til de blindspots, som kan være indenfor ledelse, kultur og værdier, markedsføring samt strategi, medarbejder trivsel, både intern og ekstern kommunikation. Opgaven er at planlægge en rute til en ønskede destination. Vi har ingen fasttømret programmer, da alle vores designopgaver er unikke og tilpasset den enkelte kunde.

Ved at i som organisation for indblik i egne blindspots og der laves en form for gennemsigtighed og forståelse for processer med de implementeret værktøjer, har i et fundament der er stærkt og som kan bære alt det, der evt. lægges ovenpå.

Et 360° grader tjek af organisationen, hvor vi lyser ind i alle krogene. Her gemmer der sig forløst potentiale, forbedringer, opgraderinger på hele organisationens fundament. For at designe en virksomhed fra bunden, skal fundamentet være i orden. Under virksomhedsdesign hører bla. medarbejdernes trivsel, ledertræning, markedsføring, visuel identitet og forståelse for helheden.

Logo_messingupay_300png

Tel: +45 2391 2594 · Mail:  act@navigazion.com · www.navigazion.com