BOOK FOREDRAG & WORKSHOPS

ELLER DELTAG I DEM DER ALLEREDE ER TILGÆNGELIGE

Autentiske foredrag eller workshops der kan special tilpasses - måske skal det bare handle om MIG, om at være intuitiv business woman eller min adgang til det spirituelle felt. Jeg lavet også workshops og foredrag sammen med andre, hvor blå. børn er en vigtig faktor for min kerne. Skal virksomheden bruge et frisk pust til en brainstorm eller intern workshop, er dette også muligt! 

Mine kompetencer kan bruges til events, brainstorm, forløb og workshops. Ring lige først, så jeg kan tune mig 100% ind på det som du har brug for... det er vigtigt for mig.


IDEER TIL DIN NÆSTE EVENT//ARRANGEMENT//IDE

FOREDRAG: INTUITION KOBLET PÅ KARRRIEREN

Vi har alle et tillært talent, noget vi arbejder med og som vi sikkert også er gode til. Vi har også et medfødt talent, som de færreste er bevidst om. Workshoppen/foredraget handler om at koble en spirituel viden til dagligdagen og giver et indblik og forståelse for broen af intuition i helt almindelige hverdagssituationer.

Workshop: Pris: 2200,- + moms

4 timer + kørsel

Foredrag: Pris: 1500,-1,5 time + kørsel

FOREDRAG: INTUITIV IDENTITET

Et foredrag der giver indblik i selve ordet intuition, hvordan det i min optik sammensættes i en helhed. I mit materiale sammenfletter jeg egen livsmission med det menneske vi er og vores sammensætning af sjæl, sind og krop. Det kræver nemlig bevidsthed om alle tre dele, for at kende sin destination. Sjælens rejse - sindets opgave og vores personligheds ego sammen med den krop/hylster vi er blevet udstyret med. Hvordan behandler vi alle tre dele, så det kan hjælpe os i mål?

Pris: kr. 180,- pr. person

Bookning: kr. 4800,- + moms

Foredrag: 2 timer

WORKSHOP: FENG SHUI

Indblik og overblik over energi der hvor vi bor eller arbejder. Vi skal arbejde med farverne påvirkning og ældgammel kinesisk viden om Qi. Vi tager udgangspunkt i egne modeller - der hvor vi bor eller arbejder og kigger på hvordan energien kan lettes, ændres i jeres hus/arbejdsområde.

Pris: kr. 680,- pr. person incl. materialer

Bookning: kr. 6800,- + moms

Workshop: 4 timer

WORKSHOP: BARNET ER IKKE FIRKANTET

Vi har en tendens til at putte mennesker i kasser. Og faktisk helst kasser der slet ikke passer til den enkelte. Når man nu opdager, at man enten selv har fået sådan et barn eller en institution/system møder dem på deres vej, er der nogle helt konkrete observationer man bør gøre sig. Dertil arbejder vi med værktøjer til at hjælpe familien og barnet med at finde sig selv, og vide HVEM er jeg, så JEG kan fortælle dig HVEM jeg er. En viden du skal bruge det resten af dit liv og som kan gøre barnets liv enklere allerede nu.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Foredrag: 2 timer kr. 180,- pr. person

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

WORKSHOP: STJERNEBØRN

Et familieprogram der har fokus på hele families samarbejde og indblik i hinanden. Her arbejdes der med 5 elementer (derfor stjerne) - og dernæst helhed i forhold til at kende egen og hinandens identitet, og vide "hvilken stjerne" man er og hvordan man bedst kan støtte hinanden. Når stjernens 5 takker er udfyldt og bearbejdet, har den enkelte meget mere forståelse for sig selv og den plads man repræsenterer i en familie. Den forståelse giver nogle indsigter, som giver mening på et højere plan, og dermed lettes opgaven "at være en familie" - for det er ikke altid lige nemt. Stjernebørn henvender sig især til familier med børn der er udfordret i eN almindelig hverdag. Vi arbejder med disse fem elementer.

  • Krop
  • Sind
  • Sjæl
  • Intern påvirkming
  • Eksternt miljø

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Workshops: 5 x 3 timer - kr. 16.500

Pris pr. familie kr: 1500,-

KALENDER & KONTAKT

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com