BOOK MIG TIL AT KOMME TIL JER ELLER LAD MIG AFHOLDE ARRANGEMENTET


OPLÆG//WORKSHOP 

ER MIT BARN ELLER JEG SPIRITUELT?

Du har ofte tænkt - det her har jeg oplevet før! Eller det er som om jeg ikke er alene.... Du oplever dejavu og er meget tiltrukket af næsten alt der minder om englekort, krystaller, naturmedicin og den dur. Nå ja, og som barn havde du sikkert svært ved at skelne mellem virkelighed og fantasi. Kom og hør lidt om min nej fra sårbart barn og til genstridig voksen og hvordan jeg fandt den her vej - som er SÅ meget nemmere at forstå, nu hvor jeg ved HVORFOR det var sådan det var og sådan det er nu.

Fra 2 timer

OPLÆG//WORKSHOP

INTUITIV IDENTITET

Et foredrag der giver indblik i selve ordet intuition, hvordan det i min optik sammensættes i en helhed. I mit oplæg sammenfletter jeg livsmission med det menneske vi er og vores sammensætning af sjæl, sind og krop. Det kræver bevidsthed om alle tre dele, for at kende sin destination. På den måde for vi forståelse for karma, fortid, nutid og fremtid. Sjælens rejse - sindets opgave og vores personligheds ego sammen med den krop/hylster vi er blevet udstyret med. Hvordan behandler vi alle tre dele, så det kan hjælpe os i mål?

Fra 2 timer

WORKSHOP: 

FENG SHUI

Energi er overalt - i vores celler og det vi omgiver os med. Med den traditionelle Feng Shui får du indblik og overblik over energi der hvor vi bor eller arbejder. Har du brug for at flytte på energi, ved små teknikker og viden om rummenes inddeling?  

Vi skal arbejde med farverne påvirkning og ældgammel kinesisk viden og om Qi. Vi tager udgangspunkt i egne huse/rum - der hvor vi bor eller arbejder og kigger på hvordan energien kan lettes, ændres i til jeres bedste og i en ny/bedre energi.

Workshop: 4 timer


KURSUS//PROGRAM

INDIGOBARN

Vi har en tendens til at putte mennesker i kasser. Og faktisk helst kasser der slet ikke passer til den enkelte. Når man nu opdager, at man enten selv har fået sådan et barn eller en institution/system møder dem på deres vej, er der nogle helt konkrete observationer man bør gøre sig. 

Siger dit barn ting som: "Jeg er bange for at sove, for der er nogen" - "Mine tanker gør andre mennesker ondt" - "der er nogen" - "jeg er ikke som de andre" - og så svarer du: "der er ikke noget, skat" eller "bare rolig jeg skal nok passes på dig". Men barnet har ikke tillid, for hvordan kan du det, når du ikke ser, mærker og oplever det som barnet gør?

Dertil arbejder vi med værktøjer til at hjælpe familien og barnet med at finde sig selv, og vide HVEM er jeg, så JEG kan fortælle dig HVEM jeg er. En viden du skal bruge det resten af dit liv og som kan gøre barnets liv enklere fra første workshops dag.

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Workshops: 5 x 3 timer

KURSUS//PROGRAM

STJERNEFAMILIE

Et familieprogram der har fokus på hele families samarbejde og indblik i hinanden. Her arbejdes der med 5 elementer (derfor stjerne) - og dernæst helhed i forhold til at kende egen og hinandens identitet, og vide "hvilken stjerne" man er og hvordan man bedst kan støtte hinanden. Når stjernens 5 takker er udfyldt og bearbejdet, har den enkelte meget mere forståelse for sig selv og den plads man repræsenterer i en familie. Den forståelse giver nogle indsigter, som giver mening på et højere plan, og dermed lettes opgaven "at være en familie" - for det er ikke altid lige nemt. Stjernebørn henvender sig især til familier med børn der er udfordret i en almindelig hverdag. Vi arbejder med disse fem elementer.

 • Krop
 • Sind
 • Sjæl
 • Intern påvirkming
 • Eksternt miljø

Afholdes af: Birgitte Pliniussen og Bjarne Dalhøj, familievejleder

Workshops: 5 x 3 timer 


OPLÆG//WORKSHOP

PRÆSENTATION

Find mod til at stille dig op foran mængden og sig frem. Vi arbejder med kroppen som instrument og arbejder med værktøjer til at lave en god præsentation. Det er nemlig ikke så nemt at stille sig op, og bruge sit menneske til at gode en her flok - ikke hvis man også gerne vil have at de lytter og faktisk får noget med sig hjem. Der vil være øvelser i at "fejle" - indblik i sin visuelle fremtoning og præsentationsmateriale, med små fiktive opgaver. Hvordan spotter du rummets energi og påvirkning - og hvad kan du gøre for at ændre en stemning.

 • Øvelser i fremtoning
 • Arbejde med visuel præsentation
 • Intuition og kontakt til publikum/salen
 • Energipåvirkning og afsmitning

Workshop: 3 timer

Min 10 deltagere - der tillægges kørsel over 25 km ud af huset. 

OPLÆG//WORKSHOP

#HOWTO

Hvad skal der til for at komme i mål med sin identitet? Der skal mange ting til - og det første er viden. Man skal vide, hvordan man skaber/er en autentisk version af sig selv og det man repræsenterer. For at nå i mål, er der flere faktorer der spiller ind, og derfor er VIDEN det du behøver for at komme dertil. Der arbejdes med systemer til at kunne udarbejde kreative grafiske elementer som plakater mv.

 • Grafisk selvhjælp
 • Om visuel identitet
 • Røvsyge systemer, som er gode at kende
 • Sociale medier - grundliggende viden  og hvordan du får succes med dine opslag
 • Hjemmeside og mail mv.

Kursus: 1 dag - eksempelvis kl. 9.30 - 16.30

Min 5 deltagere max 12 - der tillægges kørsel over 25 km ud af huset. SKRIV ELLER RING
22 54 17 43

logo_gyldenpng

Birgitte Pliniussen · Tel: +45 2254 1743 · Mail:  birgitte@navigazion.com · CVR: 39180782 · www.navigazion.com